Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Iskolatáskák középiskolásoknak?

Iskolatáskák középiskolásoknak?

Figyelt kérdés

Milyet hordanak?

Hátitáska, kézi vagy válltáskát?

Elfêr az utóbbiba a cuccuk?

Milyen a nem ,,kislányos'' táska?

2018. aug. 1. 21:11
 1/4 anonim válasza:
Szia! Én hátizsákot ajánlok. Az oldaltáska azért nem a legjobb, mert lehúzza a válladat. Nekem volt egy ideig, de fájt tőle :/. Egyébként olyat válassz, ami Neked tetszik! Nekem pl sima fekete, vagy fekete és fehér kockás lesz, mert ezt szeretem, ez illik hozzám. Akkor sem néznék ki senkit, ha rikító rózsaszín tatyival járkálna. Ha neki tetszik, akkor miért ne? :D
2018. aug. 1. 21:26
 2/4 anonim válasza:

Teljesen mindegy milyen táskát hordasz,ez egyedül a te dolgod.

"Ahány ház annyi szokás"

Láttam már aki reklámszatyorban vitte a füzeteit,volt aki málhazsákban,volt olyan is aki nem hordott semmit,berakta a szekrénybe a könyveket és ami az következő órára kellett azt kivette.

A lényeg,hogy az órára meglegyen minden ami éppen oda szükséges.

2018. aug. 3. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Most leszek tizedikes. Úgy vettem észre, hogy a gimisek hordanak hátizsákot, válltáskát és kézitáskát is. Én hátizsákot hordtam. Volt pár lány az osztályból aki kézi táskával járt, nem tudom hogy elfértek-e a cuccaik mert ők pont a hanyagabbikak voltak, de azt tudom hogy hordtak cuccot csak nem biztos hogy az összes könyvet,füzetet berakták.

Készülj fel hogy sok könyvet kell majd hordoznod ha gimnazista leszel. Én a hátizsákot ajánlom. Tavaly vettem 1500(!!!!) forintért a deichmannban egy egyszerű fekete hátizsákot. Tökéletesen megfelelt nekem. Volt még feketén kívül rózsaszínben meg kékben.

2018. aug. 3. 16:21
 4/4 anonim válasza:
Szia en most leszek 10.es es nekem sima fekete kezitaskam van amit nagyon szeretek az en sulimban a konyveknek egyaltalan nincs szerepuk (de azert orara be kell oket vinni...) ezert azok egesz tanevben a padomban vannak es csak fuzeteket hordok.
2018. aug. 28. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!