Iskolatáskák középiskolásoknak?
Milyet hordanak?
Hátitáska, kézi vagy válltáskát?
Elfêr az utóbbiba a cuccuk?
Milyen a nem ,,kislányos'' táska?
Teljesen mindegy milyen táskát hordasz,ez egyedül a te dolgod.
"Ahány ház annyi szokás"
Láttam már aki reklámszatyorban vitte a füzeteit,volt aki málhazsákban,volt olyan is aki nem hordott semmit,berakta a szekrénybe a könyveket és ami az következő órára kellett azt kivette.
A lényeg,hogy az órára meglegyen minden ami éppen oda szükséges.
Most leszek tizedikes. Úgy vettem észre, hogy a gimisek hordanak hátizsákot, válltáskát és kézitáskát is. Én hátizsákot hordtam. Volt pár lány az osztályból aki kézi táskával járt, nem tudom hogy elfértek-e a cuccaik mert ők pont a hanyagabbikak voltak, de azt tudom hogy hordtak cuccot csak nem biztos hogy az összes könyvet,füzetet berakták.
Készülj fel hogy sok könyvet kell majd hordoznod ha gimnazista leszel. Én a hátizsákot ajánlom. Tavaly vettem 1500(!!!!) forintért a deichmannban egy egyszerű fekete hátizsákot. Tökéletesen megfelelt nekem. Volt még feketén kívül rózsaszínben meg kékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!