Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A helyes, jóképű, intelligens,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes, jóképű, intelligens, kedves, férfias fiúknak miért a lányos, illetve nőies lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok cseppet sem nőies. utálom a noies dolgokat. Rövidre van nyirva a hajam, volt, hogy tomboy voltam, még most is hasonló vok, nem járok kozmetikushoz, nem ápolom a bőröm, a hajam, csak fürdök, meg hajat mosok, nem hordok nőies ruhákat, egyszerű lógós farmer és fiúsabb vagy unisex ruhák, nyíltan káromkodok, rühellek bújni, csókolózni, rühellem a szépítkezési cuccokat, ékszereim sincsenek, a fülem sincs kiszúrva, nem vagyok semennyire hagyományos, tiszteletet megadó, én mindenkinek beszólok, aki nem tetszik valami miatt nekem.

Nekem ennek ellenére a felsorolt ideálom van.

Miért nem kellek az ilyen fiúknak?

2022. márc. 10. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pedig egy igazi, nőies lány kell, nem pedig egy lázadó kisfiú. Nekem igenis szükségem és igényem van arra, hogy a barátnőm nő legyen. Számomra nagyon fontos dolog a párválasztásnál. Én is férfias vagyok, adok magamra, sportolok, kedves vagyok a hölgyekkel, ezt elvárom fordítva is teljes mértékben.
2022. márc. 10. 23:09
 12/20 anonim válasza:
Neked egy férfi kell a leírásod alapján de közben ő nem akarhat egy nőt a sajat ideái szerint.
2022. márc. 10. 23:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Troll
2022. márc. 11. 08:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát átolvasva pár válaszodat, belőled árad valami nagyon erős szélsőség. Valami gyűlölet, vagy nem is tudom mi. De tipikusan azt érzem, hogy ilyen szélsőségekből lesznek azok a mindenféle csoportosulások, lehet itt vallásra, politikára, zenére, bármi egyébre gondolni. Szerintem ezek pedig lelki eredetű dolgok, pszichológussal érdemes foglalkozni velük közösen.
2022. márc. 11. 08:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Kevés hapi szereti a kövér, nem nőies nőket. Ez azért van mert a férfias férfiaknak nőies nők kellenek :D mifsz ez a kérdés...
2022. márc. 11. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:

1. Ez fix kamu

2. Ha nem, akkor azért, mert mindenkinek a szép tetszik. A fiúknak a lányok. És te nem úgy nézel ki. Pont. Ennyi.

2022. márc. 11. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:
16os vagyok. Azért mert a normális fiúknak a lányok jönnek be és nem a fiúk akiknek csöcs*k meg p*nájuk van
2022. márc. 11. 10:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Azzal hogy így megváltoztatod magad ilyen irányba csak azt éred el, hogy mindenki undorodjon tőled, főleg azok a fiúk akikre vágysz. Pár év alatt talán túlteszed magad ezen és nem leszel szuper frusztrált.
2022. márc. 13. 00:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert senki sem fogadna el egy igénytelen nőt, oké elhiszem hogy valaki szolidabb nem szereti magát agyonra sminkelni nem is kell mivel én sem szeretem, énis egyszerűen sminkelem magam de mindig adok magamra alkalomnak megfelelően járok körmöshöz, kozmetikushoz mert szerintem egy nő attól nő ha igényes, ad magára.
2022. márc. 15. 23:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezek a jóképű, férfias pasik szintén tuningolják magukat h olyanok legyenek, aki a legtöbb nőnek -neked is- bejön. Innentől verseny van. És mindig az kell, amit nehéz elérni. Vszeg ha te is tuningolnád magad úgy, mint a "nőies nők" akkor jobban bejönnél ezeknek a pasiknak.
2022. ápr. 9. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!