Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legbénább ismerkedős szöveg amit kaptatok internetes ismerkedés során?
Nekem ez:
…🏀
Bocsi odagurult, visszadobod?🤭

Nekem ez:
Szijaaa
Utána még írt valami f*szságot, de az már nem érdekelt. Egyből tiltottam a csajt

Dicpic
És komolyan gondolta az ismerkedést.

Az egyik fickó egy egész litániát írt, ami a köszönéssel, bókkal kezdődött,folytatódott a még meg sem történt randik leírásával, lépésről-lépésre és azzal végződött, hogy a házasságunk alatt hogyan fogjuk beosztani a feladatokat, anyagiakat, hová megyünk nyaralni, stb. Még párbeszédeket is idézett, amik megtörténnének közöttünk. Ja, és várja a mielőbbi válaszomat.
Gondolom, már az agyára ment az ismerkedés kezdeti fázisa, és meg akarta spórolni a kezdő köröket.
Nem válaszoltam neki, nehogy bedőljön a képzeletbeli házasságunk és megviselje a képzeletbeli válásunk.

A párbeszéd így nézett ki (én vagyok a négyzet):
● Sziaaa! Nagyon szép a hajad és a szemeed.😍
□ Szia! Köszönöm!
● Nincs kedved dugni?
□ (Tiltás)

Dagadt, szőrös, hordóhasú pasi meztelen képe, alatta a szöveg, hogy ismerkedhetnénk.
(35F vagyok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!