Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is van abban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is van abban igazság hogy mindig a normális fiúkat bántják/ejtik pofára a lányok?

Figyelt kérdés
A bunkó, pofátlan fiúk meg sokszor sikeresek a lányoknál.
2022. febr. 27. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

9-es!

Hát egynél kérdeztem rá, akkor pszichésen sérültnek bélyegzett. Voltam már korábban pszichológusnál és csoportterápián is, semmi gondot nem találtak.

10-es!

Elég érzelmes ember vagyok, nem hiába szerettem volna hallani őket is, hogy megosszanak csak pár dolgot is magukról.

Van célom és tartok is feléje. Egyetemre járok, jó tanuló vagyok ösztöndíjjal és angol-német nyelvvel, emellett apróbb kihagyással, de sportoltam is (most csak kondizok).

2022. márc. 5. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:
87%

11# ezek szuper dolgok!

Akkor vajon mégis az a megoldás, hogy az összes lány megegyezett, hogy a hozzád hasonló srácokat kerüli?

Vagy mi lehet a gond veled? Én az ötödik terápiámat kezdem épp, közel ötven évesen, már eléggé elegem van magamból. De tán most sikerül valami lényegi dologig jutni végre. Nem könnyű. Nekem voltak párkapcsolataim, de egy idő után mind elcsesződött, többnyire az én pszichés problémáim miatt.

Ennek a nőnek vannak érdekes posztjai, pl.: [link]

5,10 voltam. Írhatsz privátot, ha gondolod, hogy ne a kérdező kérdését uraljuk el.

2022. márc. 5. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!