Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ideális lányoknak miért férfias fiúk kellenek?
Figyelt kérdés
A szép, aranyos, okos, lányos stb. lányoknak miért a férfias fiúk kellenek?
Én nem vagyok az. Nem akarok én is undorító lenni. Én magam vagyok.
Mert én is elvárom ezt a lánytól és fordítva. Nézd, szerintem amit tudsz azt érdemes megtenned magadért. Egy trehány nővel nem jönnék mert épp ahogyan én is próbálok adni magamra, ezt el is várom. Hidd el, járni fog lehet neked is egy barátnő, de lehet nem olyan lesz mint amilyet szeretnél. A férfiasság azért vonzó tulajdonság, mert evolúciósan ezek a tulajdonságokkal rendelkező férfiak mellett több esély volt a túlélésre. De jah, menj sportolj, még élvezni is fogod, és csajoknak is tetszeni fogsz. Attól még lehetsz magad, hogy adsz magadra. Sőt szerintem pont úgy leszel magad. Én épp azokat tartom undorítónak, akik nem törődnek magukkal. Sőt, én magamtól undorodnék, és egyszerűen nem bírnám ki hogy ne tegyek magamért.
2022. febr. 28. 00:22
14/22 anonim válasza:
Én már akartam írni pedig, hogy nekem a feminin fiúk jönnek be, de te itt akkora baromságokat írtál össze. Szerinted ha egy nő érett, intelligens, udvarias, sportos, akkor ő férfias? Ezek a tulajdonságok nem a férfiassággal egyenlőek. És mi az, hogy minden fiúnak joga van egy barátnőhöz? Egy barátnő nem jár alanyi jogon. Vagy teszel érte, hogy legyen barátnőd, vagy egyedül maradsz.
2022. febr. 28. 00:23
15/22 anonim válasza:
"Joga van minden fiúnak a barátnőhöz."
Hagyjátok.
Ez az incel már könyveket írt itt arról, hogy a nőket hivatalosan, államilag kellene kiosztani a férfiaknak.
Valami nagyon komoly becsípődés van nála.
2022. febr. 28. 08:55
16/22 anonim válasza:
Az ideális lányoknak miért férfias fiúk kellenek?
Mert így vagyunk megalkotva.
Nő férfihoz.
Nem kisfiúhoz.
Kinek mi az ideális;)
2022. febr. 28. 12:40
17/22 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok férfias. Félénk vagyok, nem vagyok izmos, vékony vagyok, hippi vagyok, liberális vagyok stb. Nem merek kezdeményezni, nem merném megvédeni magam stb. Büszkén vállalom. Nem értem, hogy a lányoknak miért az olyan fiúk jönnek be, akik bátrak, izmosak, férfiasak stb. Szerintem a férfiasság undorító és ki kell irtani a férfiakból. Minden háború a férfiasság miatt tört ki. Soha nem az ösztrogén miatt.
2022. febr. 28. 22:41
18/22 anonim válasza:
- Ez nem így van :D
- 50 centis hosszú hajam van (XXF) :D Játékos, szerény, kicsit határozatlan, bociszemekkel megáldott lélek vagyok.
❤️ Rengeteg lánynak a hasonlóan szerény "férfiú" kell, mert a "HATÁROZOTT FÉRFI" mellett kisebbségi komplexusa támad.
IGEN, ilyen is van! És nem is kevés...
2022. márc. 1. 01:40
19/22 anonim válasza:
Liberális vagy, de ilyet írsz, hogy "szerintem a férfiasság undorító és ki kell irtani a férfiakból". Aha. 😀 Van egy fogalomzavar...
2022. márc. 1. 05:10
20/22 anonim válasza:
van egy kis*
Egyébként nem tudom eldönteni, hogy troll vagy-e. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!