Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ideális lányoknak miért férfias fiúk kellenek?
A szép, aranyos, okos, lányos stb. lányoknak miért a férfias fiúk kellenek?
Én nem vagyok az. Nem akarok én is undorító lenni. Én magam vagyok.
A legtöbb lány így definiálja a férfiasságot és nem, nem a macsóságra gondoltam. Arra, gondoltam, hogy bátor, udvarias, érett, intelligens, helyes, sportos stb.
Én nem vagyok se helyes, se semmi a többiből.
Szerintem undorító a férfiasság.
"Arra, gondoltam, hogy bátor, udvarias, érett, intelligens, helyes, sportos stb."
Félsz, bunkó vagy, éretlen, ostoba, nem sportos, nem helyes. Azt mondod nem ilyen vagy, tehát az ellentettje. Na most akkor olvasd el szépen még egyszer és talán rájössz, hogy mi miatt nem akart tőled senki eddig többet.
A felsorolt 6 tulajdonságból 5-ön könnyedén lehet változtatni, csak egyszerűbb bőgni.
Te sem akarsz böfögős, fingós, igénytelen, nőiességet még hírekből sem ismerő lánnyal, sérült vagy nem túl okos lánnyal lenni.
Joga van minden fiúnak a barátnőhöz.
Nem jó tulajdonság a helyesség. Meg a legtöbb nem, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!