Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti honnan szereztetek barátnőt? Én már mindenhol is próbáltam de sose jött össze. 18/f
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 13:13
1/18 anonim válasza:
Csak a legelsőt írom le, mert gondolom az számít neked, hát elmentem egy házibuliba de előtte már rám volt állva ez a lány, sokat beszéltünk facebookon egyszer viccből írtam hogy valamikor lecumizhatna erre azt mondta "nálatok vagy hol" mondtam hogy nálunk semmiképpen :D aztán egy buliban történt meg a dolog félre hívtam és úgy, ezután együtt lettünk 7 hónapig.
2/18 A kérdező kommentje:
kb 3 éve voltam buliban, az volt az első és utolsó alkalom
2022. febr. 24. 14:25
4/18 A kérdező kommentje:
Társkereső nem vált be, a sulimba meg nem járnak értelmes lányok
2022. febr. 24. 15:02
5/18 anonim válasza:
Buszmegálló kell neked. Persze egy városi.
6/18 anonim válasza:
Na, te is egy értelmes bakugán vagy. Ha buliba nem jársz, sulidban lévő lányokat reflexből elutasítod, a társkereső pedig nem vált be, akkor mit akarsz? Csodát?
Egyébként nekem kollégiumon belül jöttek össze az eddigi kapcsolataim
7/18 A kérdező kommentje:
#5 miért pont buszmegálló? Ott nem fognak elküldeni ha hozzájuk szólok? Mert mindig ez történt eddig
2022. febr. 24. 17:32
8/18 anonim válasza:
"a sulimba meg nem járnak értelmes lányok"
De. Nem a lányokkal van baj abban a suliban.
9/18 A kérdező kommentje:
"De."
Ha ennyire tudod akkor azt is írd le hogy hova járok xD
2022. febr. 24. 17:54
10/18 anonim válasza:
Nekem mindkét barátnőm netről származott, de egyikkel sem társkeresőn ismertük meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!