Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen öltözködési stílus jön be a legjobban egy fiúban?
Én nagyon nem vagyok híve a szakadt farmernek és hasonlóknak, inkább egy ing, nadrág, bőrcipő vagy kapucnis pulcsi, póló, farmer, sima cipő.
Melyiket preferálnátok jobban? Mi a személyen ideálotok ebből?
Ami jól áll neki. Amúgy inkább a laza öltözködés tetszik, amivel tudok azonosulni, vagy szimplán fekete cuccok, vagy kicsit oldschool hip-hop jellegű, grunge, deszkás stílus.
Valahogy mindegyik közel áll hozzám egyszerre, szóval összességében a felsoroltak közül szinte bármelyik. Lényeg hogy jól álljon neki és saját magához illőnek találja, de nem direktből a divat után szaladva. Pusztán ízlés és személyiség szempontjából, de mindez amúgy sokszor észrevehető a kisugárzáson is.
Szerintem nagyon nehéz behatárolni egy stílust. Kinek mi áll jól. Nekem pl az is tetszik amit a 6-os linkelt de tetszenek a sima melegítő nadrág +sima egyszerű pólók. Szerintem az olyan outfitek néznek ki a legjobban amik teljesen letisztult/egyszerűek csak pl egy kabat, ékszer vagy csak egy szín feldobja.
(ez most így elég összeszedetlen volt, de ha úgy gondolod írj nyugodtan privátba és akkor linkelek képeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!