Nektek melyik jön be a legjobban? (nagyon sok képpel. )
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik stílus tetszik a legjobban. A lent felsoroltakból válasszatok kérlek, de ha nem találtok olyat, ami elnyeri a tetszéseteket, akkor írjátok meg azt is, és, hogy nektek milyen stílus jön be (lehetőleg képet is linkeljetek). Köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)
a.) Cuki - lányos
b.) Romantikus - lányos
c.) Fiús - farmeres (itt most az egyszerű, hagyományos gatya+póló verzióra gondolok)
d.) Bohém
e.)Punk - rock
f.) A "kaméleon"
Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy szinte minden stílusú ruhát felvesz, pl. egyik nap egy morcos punk, máskor meg egy aranyos szoknyás lány.
Első sorban fiúk véleményére lennék kíváncsi, de bárki írhat. :)
Tudom, hogy hosszú lett, de mindenkinek előre köszönöm még egyszer, ha válaszol.
Kort és nemet légy szí' írjatok a kommentetekhez!
15/L
Nos, én lány vagyok, remélem nem baj. Igazából a punk/rock kivételével mindegyik kategóriába be tudnám sorolni magamat. Talán csak a cuki lányos az, amelyik nem annyira jellemző, de csak combzokni miatt. Mondjuk azt majd szertnék venni...
Szerintem mindegyik stílus jó ezek közül, kinek mi áll jól. Mindegyikben vannak olyan ruhadarabok, amik kifejezetten tetszenek ès olyanok is, amiktől a hideg kiráz.
15l
Hat ha valasztanom kell akkor c-d de alapjaba veve inkabb az f :))
16/F
Nekem a romantikus és a fiús-farmeros pólós tetszik.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!