Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül a lányok közül melyik tetszik a legjobban? (meztelen képpel)
Figyelt kérdés
A kép a netről van, 100% hogy nem magyar nők vannak rajta és az is hogy beleegyeztek a kép internetre tételébe.
Esetleg ha sorrendet tudtok állítani köztük, arra is kíváncsi vagyok.
(Én is hasonlítok az egyik lányra eléggé ezek közül, azért vagyok kíváncsi)
2016. márc. 10. 15:43
1/17 anonim válasza:
bal szélső>középső>jobb szélső. A maradék 2 nem jön be.
3/17 anonim válasza:
Bal 1, Bal 2, Középső nagyon bejön. Jobbról a második (a magas barna) is csini, és főleg a cicije szexi, a jobb szélső fura, és az alakja is olyan semmilyen. Ő nem
Balról jobbra mind a 4 szép. Kb. pont abban a sorredben, bár a Bal kettesben van valami extra amiért vonzza a tekintetem. :)
5/17 A kérdező kommentje:
1:
Túl magasak neked? Nem szereted a magas lányokat?
2016. márc. 10. 15:49
6/17 anonim válasza:
Nekem a két szélső tetszik legjobban arcra, de jobban megnézve testre is. Nálam ők nyertek, a többiek mind feledősek.
7/17 anonim válasza:
Ha a bal szélső az egyes, akkor 5,2,1,4,3
8/17 anonim válasza:
leginkább az arcot nézem, és az ő esetükben egyáltalán nem tetszetős a látvány(számomra). Valamint túl magasak is, igen.. De ez csak másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!