Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül a lányok közül melyik tetszik a legjobban? (meztelen képpel)
A kép a netről van, 100% hogy nem magyar nők vannak rajta és az is hogy beleegyeztek a kép internetre tételébe.
Esetleg ha sorrendet tudtok állítani köztük, arra is kíváncsi vagyok.
(Én is hasonlítok az egyik lányra eléggé ezek közül, azért vagyok kíváncsi)
Leginkább a középső tetszik majd utána a bal szélős aztán a jobb szélső aztán a magas szőkés-barna hajú. Nem szeretem a nagy mellű nőket így a barna kevésbé tetszik.
Amúgy te melyikükre hasonlítasz? (már persze a saját véleményed szerint)
balról számolva: 2., 5., 3., 1., 4.
Szeretem a magas lányokat. A másodiknak helyes, kislányos arca van. A 4. cicije nem az esetem, de attól még bejön ő is.
Mind nagyon csinik, szexik, és tetszik, hogy büszkén vállalják a testüket, a meztelenséget. Sőt, azt sem titkolják, hogy bizsereg a puncijuk.
A második lányban további pozitívum, hogy rajta látszik legkevésbé a fürdőruha nyoma. Biztos szívesen nudizik, amit szintén értékelek benne.
Ha a bal szélső az egyes akkor:
1, 5, 3, 2, 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!