Nektek melyik jön be a legjobban? (nagyon sok képpel. )
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik stílus tetszik a legjobban. A lent felsoroltakból válasszatok kérlek, de ha nem találtok olyat, ami elnyeri a tetszéseteket, akkor írjátok meg azt is, és, hogy nektek milyen stílus jön be (lehetőleg képet is linkeljetek). Köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)
a.) Cuki - lányos
b.) Romantikus - lányos
c.) Fiús - farmeres (itt most az egyszerű, hagyományos gatya+póló verzióra gondolok)
d.) Bohém
e.)Punk - rock
f.) A "kaméleon"
Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy szinte minden stílusú ruhát felvesz, pl. egyik nap egy morcos punk, máskor meg egy aranyos szoknyás lány.
Első sorban fiúk véleményére lennék kíváncsi, de bárki írhat. :)
Tudom, hogy hosszú lett, de mindenkinek előre köszönöm még egyszer, ha válaszol.
Kort és nemet légy szí' írjatok a kommentetekhez!
15/L
Minden kategóriából van ami nagyon tetszik, s van amit túlzásnak tartok. Ezért én a kaméleont választom, szeretem ha egy lány nem egysíkú, jól tudja viselni a sportos és az elegáns ruhákat is.
17/F
Az a) kivételével az összes:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!