Férfiak! Nektek melyik öltözködési stílus jön be egy nőn a legjobban?
Figyelt kérdés
25/n
Szilvi
2021. szept. 30. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Hétköznapi: sportcipő, farmer, pulcsi
Kicsit csinos: kicsit emelt sarkú cipő vagy szandál, farmer, és egy csinibb felső
Nagyon alkalmi és elegáns
Alternatív (rocker, goth, emo stb)
Nagyon r*bis: rövid szoknya, magassarkú, dekoltált felső meg harisnyák
Sportos: melegítőfelső és melegítőnadrág edzőcipővel
Irodai ruhák :D
Fiús öltözködés (bő felsők , stb)
44 szavazat
1/12 anonim válasza:
Fiús öltözködést leszámítva mindben lehet valaki jó nő.
Inkább szoknya/ruha párti vagyok, de lehet azért mert ezeket látni baromi különleges ha valaki nem pesten lakik. Vidéken nyáron inkább a picsagatya felé húz a lányok szíve.
2/12 anonim válasza:
Erre a szavazásra visszanézek még kicsit később! 🤣
30/n
3/12 anonim válasza:
Több opció nincs?De amúgy nem mind1 a forma,ropi vagy dinnye?Én az ötödikre szavaztam.😘
5/12 anonim válasza:
Az amiben jól érzi magát és illik hozzá.
6/12 anonim válasza:
Nekem ezek, amik kifejezetten tetszenek:
Nadrág: farmer, bőr leggings
Felső: bőrdzseki, pulcsi, fűzős felső
Lábbeli: sportcipő(nem fehér), magassarkú csizma(kedvenc)
Kiegészítők: nyaklánc, gyűrű, fülpiercing(máshol nem tetszik a pc), karkötő, lábékszer
20/F
7/12 anonim válasza:
már megint az a kérdező, aki szerint annál csinosabb és nőiesebb egy nő, minél magasabb sarkú cipőben van?
8/12 anonim válasza:
Mindegy csak ne legyen rajta fehér sportcipő
9/12 anonim válasza:
A hétköznapi, a sportos, a rocker és a fiús stílus vegyítve 🙂 A nagyon csiricsáré-csajos stílus szamomra nem igazán imponál.
10/12 anonim válasza:
Crop top, bőr leggings, bőrdzseki - ez jön be a leginkább, de ha az egyik megvan, már az is nagyon tetszik
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!