Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közületek olyan fiú, aki zenél és szépen tud énekelni de mégis régóta szingli?
Figyelt kérdés
Most jutott eszembe hogy aki jól énekel meg zenész, az jó csajozásban is általában.2022. febr. 18. 11:32
1/8 anonim 

válasza:

Valószínűleg igazad van, elég vonzó tulajdonság, ha valakiben van némi művészi véna. Jó, filmes jelenet, de nagyon romantikus lenne a lány házához este elmenni és gitáron kísérve magamat elénekelni a kedvenc dalát.
A probléma ott kezdődik, hogy se hangszeren nem tudok játszani, se énekelni nem tudok és nincs is párom. :(
2/8 anonim 

válasza:

Ez nem egészen így van, a valóság az, hogy az emberek ritkán viselik el, ha valaki énekel mellettük, akkor is ha amúgy jól csinálja. És nem csak ha a fiú énekel, a fiúk se ha a lány énekel. Az én párom is le akarta mindenki beszélni róla, én támogatom, holnap fellép közönség előtt (és nem először), arra azért elég sokat kell gyakorolni, én vettem neki hangtechnikát is, hogy közel színpadi körülmények között gyakorolhasson. Imádom amikor énekel. Kár hogy én nem tudok, mennék vele fellépni szívesen.
3/8 anonim 

válasza:

Gitározok egy ideje, énekelni nem tudok de soha nem emiatt tapadtak rám a nők, hanem a karizmám és a férfias megjelenésem, jelenlétem miatt, nem beszélve az intelligenciámról.
4/8 anonim 

válasza:

De most aki jó a csajozásban az nem tud régóta szingli lenni.
5/8 A kérdező kommentje:
azt értem de ez csak a feltevésem volt kb zárójelben és érdekelt hogy szerintetek igazam van -e vagy sem?
2022. febr. 18. 16:14
7/8 anonim 

válasza:

❤️ A gitározós srác a gitározáshoz ért, nem a csajozáshoz.
❤️ A gitár az olyan mint a kiskutya, egy csajozási eszköz, egy segédlet.
❤️ Mással is meg lehet próbálni - csak kell hogy fantáziád legyen :)
8/8 A kérdező kommentje:
ezek a szívecskés vázlatpontok nagyon kreatívak, nagyon jó ^^ mosolyt csaltál ma az arcomra. igen, van többféle felfogás. tudod a klasszikus Elvis Presley kép még él bennem is...
2022. febr. 19. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!