Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet barátnőm, ha élőbe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet barátnőm, ha élőbe nem merek oda menni lányokhoz?

Figyelt kérdés

Mondjuk az utcán vagy bárhol nem merek oda menni egy nekem tetsző lányhoz, interneten meg nehéz találni hogy kire írjak rá.

Akkor hogyan lehetne találni?

18f

2021. szept. 3. 19:28
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem kezdj el először tinderezni. Húzogasd a lányokat jobbra-balra, aztán ha lesz matched, majd alakul. Megtanulod, mi az, ami bejön a lányoknak, megszokod a kommunikációt.

Nem kell odamenni csak úgy random lányokhoz, csak ha te magad is úgy érzed, hogy őt szívesen megszólítanád. Ha azért nem mersz odamenni, mert nincs bátorságod, nem pedig azért, mert szimplán gáznak érzed, akkor a tinderezéssel lesz egy kis rutinod, simán meg tudod csinálni. Bízz magadban!

2021. szept. 3. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tinder jó lenne de vannak ott fiatalabb lányok is?
2021. szept. 3. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig nincs önbizalmad, addig kapcsolatod se lesz.
2021. szept. 3. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Tinderen nem lesz matche.

Azt csak akkor ajánlom ha nagyon jó képű vagy

2021. szept. 3. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem sok önbizalmam van max ha töbiekkel vagyok, egyedül elmegy minden
2021. szept. 3. 20:29
 6/8 anonim válasza:
74%
Első vagyok. Elvileg csak 18-tól, gyakorlatban meg tudjuk, ugyanúgy vannak. Esetleg fb társkereső? Az igaz, hogy a kapcsolathoz kell önbizalom, de szerintem ha lesz sikerélményed is, akkor az önbizalmad is javulni fog.
2021. szept. 3. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem találom jónak, ha az utcán odamész egy lányhoz és leszólítod. Kevés lány állna veled szóba. Fentebb jó tanácsokat is kaptál.
2021. szept. 4. 16:57
 8/8 anonim válasza:
31%
Sehogy
2021. szept. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!