22 évesen lett először barátnőm. Már egy éve nincs senkim. Miért lehet az hogy nem merek oda menni a lányokhoz ismerkedni? Így soha se lesz? Hogy kell el kezdeni hogy ne égjek be? 26f
Várj egy kicsit, majd az itteni nagy "nőcsábászok" adnak tippeket. :D
Egyébként meg először csak barátkozz velük, akár olyannal is, aki nem jön be. Legyen meg az önbizalmad, aztán már könnyebb lesz.
Munkahelyen, suliban, edzőteremben vannak lányok?
Csak beszélj velük hétköznapi dolgokról, nem kell randira hívni őket.
Miért nem értitek meg kedves válaszolók,hogy egy nőn sem látszik alapból,hogy ő most bunkó lesz-e velem vagy sem.Nem látszik rajtuk ki a normális és ki nem.
Én sem merek már kezdeményezni,mert nem kapok semmiféle jelet,hogy bármit is lehetne,a másik az,hogy többször is olyan szinten megaláztak,vagy semmibe vettek,kinevettek,hogy azt nem lehet túlzottan jól fogadni és feldolgozni...
Pedig mindig értelmesen,kulturáltan közelítettem,és csak a jó szándék vezérelt.
Sőt egyetem előtt tök indokolatlanul is kinevettek,pedig semmi vicces nem volt rajtam,és még csak nem is ismertek,semmit nem tudnak rólam,de rajtam nevettek...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!