Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond?

Figyelt kérdés

Üdv, kedves olvasó!

Sokáig tűnődtem azon, hogy én nem vagyok erre alkalmas, vagy csak egyszerűen magasak az elvárásaim egy "lélektárs"/barátnő keresésére.

Nem vagyok egy olyan típusú ember, aki olyan könnyen kommunikációt tud kezdeményezni egy lánnyal. Igen, ez önbizalomhiányra mutat, amit a lányok nagyon jól meglátnak egy férfin. Számomra az-az ok, hogy csak úgy mondjuk a villamoson szóba elegyednék egy lánnyal, az számára már szinte 1000%-ban biztos, hogy "barátnőt keres"... Igaz, szót értek a lányokkal. Sokkal több lány barátom volt középiskolában, mint fiú barátom... Minek vélitek ezt?

Most már egyetemen tanulok. Szinte fel sem merül az, hogy keressek magamnak egy barátnőt. Leginkább a tanulás az, ami elviszi az egész napjaimat. De igényt is tartok rá. Tanulva a nővéreimtől, hugaimtól, látván azt, hogy ez a tanulás rovására megy, szerintem rossz. Emiatt sem keresek, de részben meg keresnék...

Sokszor tartok attól, hogy oké, lenne egy barátnőm... És, mit kezdjek vele? Hogyan tartsak vele jó kapcsolatot? Hogyan tegyem boldoggá? Mit kell csinálni egy kapcsolatban? Baj, ha nem vagyok olyan mint a többi srác, hogy nem veszek meg neki ezt-azt?

Baj-e, hogy nem vagyok egy macho, nem vagyok ultra gazdag, szeretek animét nézni?

Baj-e, ha nem szeretem a dohányos, tetkós, GIGA mellű lányokat?

Esküszöm, ha olyan lehetne, mint a Rent a Girlfriend-ben, hogy lehetne barátnőt bérelni, lehet hogy csak szánalomból egyszer, de egyszer biztosan belemennék. Ugye, milyen szánalmas?

Miért van az, hogy a "real", fizikailag tapintható, valóságban létező lányok iránt kevesebb az érdeklődési vágyam, mint mondjuk egy 2D anime, 3D anime lány iránt? Miért látom az anime lányokat, cukibbaknak, lányosabbnak, vonzóbbnak?

Igen, tudom hogy sok irányból problémáim vannak.

Próbálkoztam társkeresővel is, de valahogyan majdnem mindenkit X-tem ott is. :D Szerintem nincsen az a lány a világban, aki egy otaku, weeb, small boob imádó (kis mell), értelmes, beszédes, természetes... De van. Talán ott, ahol nincsen internet. Igen, lehet nagyok az elvárásaim...

Most gondolom azt gondoljátok, ki ez a "barom" ember. Biztosan unatkozhat, ahelyett hogy valami értelmes dologgal töltené az idejét... Egyszerűen csak kíváncsi vagyok arra, hogy szerintetek én vagyok az a tipikus eset, aki örök szingli marad, vagy csak egyszerűen én szúrok el valamit? Szerintem inkább az utóbbi...

Szerintem lassan elérünk oda, hogy lehet az olyan esetek mint én, majd az iparban alkotnak egy olyat, amivel ki lehet váltani "részben" de lehet "teljesen" egy esett férfi szívét. Ezalatt értsd azt.:

Mintha egy teljesen szép világban teremnél, a tudománynak köszönhetően a fizikai dolgokat érzed, szagokat, mindent mint amit a való életben. Ott élhetnéd az életedet egy általad elképzelt lány mellett. Igaz ez sok esetben vérzik, de jó lenne...

Bocsi a nagyon buta kérdésért. Ezt már csak rátok hagyom! Köszöntem!

20/F

2021. szept. 14. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem veled van a gond, a társadalom fajult oda, ahova. Én is úgy gondolom, hogy amiket leírtál, az egy normális lányra vonatkozik, nem pedig egy hülye p*icsára. Tehát nincs veled semmi baj :)
2021. szept. 14. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem vagy egyszerű eset az biztos, de vannak dolgok amiben egyet tudok veled érteni. Néhol szürreálisak az igényeid, ha ezekből leadnál, elfogadnád, hogy nincs teljesen tökéletes lány, akkor könnyebb lenne találnod egyet. Tudod, ez ilyen megszoksz vagy megszöksz dolog.

Azt mondod voltak lány barátaid, akkor innen kb. tudod az észjárásukat, úgy veszem észre túl bonyolítod a témát, próbálsz mindenre valami kifogást találni. Ebből az irományból nem tűnsz butának, van amelyik lány értékeli, ha nem egy primitív macho próbálkozik nála.

Ennyi idősen nem éri meg feladni, nem feltétlenül kell görcsösen próbálkoznod, viszont neked is tenned kell érte, mert különben könnyen egyedül maradhatsz. Megfelelő emberekkel vedd körül magad, próbálj nyitottabb lenni, nem minden lány olyan rémes, meg felszínes mint gondolod.

2021. szept. 14. 17:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, voltak lány barátaim. De most már sokkal jobb a helyzet. Sokkal könnyebben összehangolódok az emberekkel. Sokkal könnyebben tudok baráti kapcsolatot megnyitni, úgy hogy én kezdeményezek. Ez most független a barátnős dologtól. Itt én arra gondolok, hogy régebben nem annyira érdekelt a barát szerzése.

Nem is szeretném feladni, a görcsölésemet inkább annak mondanám, hogy próbálok minden rétegnek megfelelni. Szeretnék jó benyomást kelteni.

2021. szept. 14. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs baj ha jó benyomást akarsz kelteni, viszont ne akarj mindenkinek megfelelni, mert egyszerűen lehetetlen. Ha saját magad vagy, sokkal boldogabb lehetsz, lehet lesz aki elpártol tőled, viszont aki melletted marad, vagy újonnan ismer meg, és így kedvel, az biztosan szeretni fog, és nem egy eljátszott szereplőt fog látni.
2021. szept. 14. 18:17
 5/10 anonim válasza:
100%
Az olvasottak alapján nem hinném, hogy bármi probléma van veled. Nyílvánvalóan az egyetemi korszak egy nehéz szint az életben, érdemes tanulni, és késöbb, az egyetem befejezésével egy jól kereső szakmát keresni. Addig nem is érdemes olyan párkapcsolatba menned, ami sok időt vesz igénybe, de ezután pofon egyszerű lesz barátnőt keresned, mivel nem korlátoz az iskola. Az önbizalmad pedig idővel megnő majd, ha már kicsit tapasztaltabb vagy a párkapcsolatok/női ismeretek terén. Az anime lányok kapcsán.. Hát, őszintén, én is sokkal jobban bukok a 2/3D cuki animés csajokra, viszont egy bizonyos idő múltán már megfog nőni a szexuális vágyad a valódi nők felé. Ha egyszer lesz egy barátnőd, és tényleg szerelmes leszel belé, tudni fogod, épp mit kell tenned. Nem kell neki luxus kocsit venned, elég néha napján 1-1 csoki, azzal is elboldogul, ha szeret téged. Majd idővel megtalálod, és megérted, hogy kivel és miért szeretnél párkapcsolatot létesíteni, sok szerencsét a jövőben!:D
2021. szept. 14. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat! Szívesen várom mások véleményét is! :)
2021. szept. 15. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Rengeteg animét kedvelő otaku lány van, valószínűleg hasonló gondokkal mint te.
2021. szept. 16. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos velem van a probléma, de az, hogy hogyan néz ki, vagy mit néz a szabadidejében, meg ilyenek, nekem annyira mellékes információk, hogy azt nem tudom elmondani.

Nem az elvárásokkal van a baj, biztos nekem is van, csak nem tudom így megfogalmazni, de szerintem annyira jelentéktelen dolgok ezek, hogy nem tudom mérvadónak tekinteni.

2021. szept. 16. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez van velem is lányként. Én is most kezdtem az egyetemet és majdnem minden lánynak az a hatterkepe ahogy a párjával pózol. Egyrészt nem értem (és ez elég szar érzés) másrészt irigylem is egy kicsit. Én félnék valakivel ilyenfajta kapcsoaltba kezdeni. Nem mernék bízni benne. Vagy nem tom. Szóval nem vagy egyedül. :)
2021. szept. 16. 18:22
 10/10 A kérdező kommentje:

#7 : Na, majd egyetem után akkor sas szemmel keresem az otaku lányokat. :P

#8 Nem feltétlen mellékes infó az. A kinézet még nem is számít, annyira. Nem azt mondtam, hogy ne sminkelje magát. De ne túlzottan. És sajnos sok lány utálja az animét. Ennek révén, szerintem ez egy fontos szempont, számomra.

#9 Legyen. Én fiúként meg animés képeket teszek hátterembe! :P Én is irigylem, nyugi. :D Amúgy, sok sikert neked is az egyetemi éven!

2021. szept. 16. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!