Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés? Hol?

Figyelt kérdés

19 (lassan 20) éves fiú vagyok. Hát...eddig nem volt sok közöm a másik nemhez. 1 lánynál volt úgy, hogy majdnem összejött a dolog, meg még kettővel beszélgettem sokat, meg egyikükkel találkoztam is, de egyikből se lett semmi.

Igazából nem értem, hogy miért nem jött össze eddig. Nem tartom magam idiótának, elvileg rusnya sem vagyok, sportolok is, nem hagyom el magam, barátaim is vannak és voltak is mindig, közösségbe egyből sikerül beilleszkednem.

Eddig igazából nem nagyon érdekelt ez a barátnő téma, de mostanában sokszor ezen gondolkozok és elcseszi a kedvem. Jelenleg egy jó ideje online próbálkozok, de nem az igazi. Hiába beszélek valakivel, megunom, mert személytelennek tartom. Szeretnék ezen változtatni és végre elkezdeni ismerkedni rendesen, mert pár éve már eszembe jutott, de csak vártam a sült galambot, aztán pár év elteltével kb ugyanott tartok, azaz ha továbbra is csak vakarászom a valagam, akkor 30 évesen is itt fogok tartani.

Bulikba nem járok, próbáltam, de nagyon távol áll tőlem, nem éreztem jól magam, hiába voltam ismerősökkel.

Baráti kör..hát igen. Műszaki irányban tanulok, úgyhogy fiú barátaim vannak, akiknek szintén javarészt fiú ismerőseik vannak, úgyhogy barátokon keresztül sem nagyon megy a dolog. Iskolában/munkahelyen szintén ugyanez. A takarítónőn kívül nem nagyon van leány.

Sportolni sportolok, de mindkét sport olyan, hogy egyedül csinálom. (Bár terveztem elmenni edzőterembe, ott meg talán lehetne.) Hobbim szintén olyan, hogy a műszaki dolgokhoz kapcsolódik és hát ugye inkább legények vannak.

Utcán, ruhaboltban leszólítani valakit milyen? Mármint kérdeztem pár lány ismerősömet, ők azt mondták, hogy nem gáz, ők örülnének neki. Máshol meg azt mondják, hogy jajj, csak azt ne. Érthető is amúgy, fordított helyzetben valószínűleg meglepődnék, csak az van, hogy máshol nincs nagyon lehetőségem. Mit gondoltok erről az utcán random leszólításos ismerkedésről? Odamenni (normálisan persze), bemutatkozni és mondani, hogy miért mentem oda, valamint kérni elérhetőséget.

Esetleg ha más ötletetek is van, akkor örömmel fogadom.

Köszi!

2022. febr. 15. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt írod a kérdésedben: "Mármint kérdeztem pár lány ismerősömet, ők azt mondták, hogy nem gáz, ők örülnének neki". Az ismerősséget nem tudnád kapcsolatra "varázsolni"? Nekik nincsenek magányos barátnőik, akiknek bemutathatnának?
2022. febr. 15. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Inkább baráti viszonyban vagyunk jó pár éve, nem igazán vagyunk egymás esetei. Kérdeztem tőlük is, hogy nincs-e esetleg valami ismerősük, de nem volt olyan, akivel lehetett volna bármi is.
2022. febr. 15. 20:16
 3/6 NTBS ***** válasza:
39%
Van hobbid? Mert akkor azon a vonalon is el lehet indulni. Az online se engedd el, mert sok embert ott jobban eléred.
2022. febr. 17. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron van egy csomó fesztivál, nem csak zenei. Keress egyet ami érdekel, és vedd rá az egyik haverod, hogy menjen el veled, ott nagyobb eséllyel tudsz ismerkedni, és nem is olyan fura leszólítani egy idegent mint mondjuk egy hétköznapi bevásárlás során. Ha a "nem vagy bulizós" csomagba ez is beletartozik (egyébként teljesen megértelek, én sem szeretem a bulikat), akkor tényleg az maradt, hogy egyéb hobbikon keresztül tudnál ismerkedni. Vagy ha részt veszel valamilyen tanfolyamon, ott is lehet, hogy találsz korodbelieket. Nyilván ezek "fizetős" tevékenységek, szóval ha olyan helyen szeretnél ismerkedni, ahol nem kell pénzt kiadni, akkor marad az utcán/parkban leszólítás.
2022. febr. 18. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kávézók, bárok?

Oké, hogy nem szeretsz bulizni de léteznek elég kultúrált bárok is. Parkok esetleg.

A hirtelen utcán leszólítást én személy szerint azért nem szeretem, mert egyrészt biztosan nem azon jár az agyam az utcán sétálva, hogy oda jössz mint vad idegen és megpróbálsz ismerkedni, ez inkább kissé perverz. Az online tért szerintem se add fel, én is azzal próbálkozok, és nagyon sok emberrel beszélgettem akikkel abba maradtak a beszélgetések, viszont a 100-ból jött az az egy, aki meg is fogott és szívesen beszélgetek vele. Hasonló cipőben járok mint te, nem szeretek bulizni, nem is igazán járok egyedül sehova, csapatban meg nem jó ismerkedni. Vannak olyan helyek, ahol tipikusan szoktak szingli esteket tartani, ahol nem a piálásról szólnak a dolgok, hanem ismerkedésről. Esetleg nézz utánna van e ilyen a környezetedben. Sok sikert!

2022. febr. 28. 01:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban 25 éves vagyok már!...
2022. márc. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!