Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így jó lesz ha oda meggyek hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliba aki bejön nekem és szentem én is neki,arra gondoltam ,hogy azt mondanám neki a buszmegállóba ( mivel csak ott tudom megközelíteni) szia párszor láttalak a suliba szóval gondoltam ide jövök beszelgetni veled úgy is láttom ,hogy untakozol
Én xy vagyok
Leginkább egyedül szoktam látni
Mit gondoltok így jó?
2022. febr. 3. 22:49
11/15 anonim 

válasza:

1 kérdés... ha a sulidba jár, miért kell neked a buszmegálló?
12/15 A kérdező kommentje:
Mert ott mindig a barátnőivel van
2022. febr. 7. 09:27
13/15 anonim 

válasza:

oké akkor 3 lehetőség van.
odamész hozzá úgy is, értékelni fogja, ha szivesen tölti az idejét veled, hidd el ott fogja hagyni a barátnőit pl szünetben.
vagy amikor buszmegállóztok kérdezd meg hogy kettesben tali szünetben? avgy írj rá emiatt.
14/15 anonim 

válasza:

#13 ez nem igaz, nem fogom csak úgy otthagyni a barátnőimet, csak mert valaki leszólít. Inkább beszéld meg vele, hogy mondjuk evédeltek e együtt az egyik szünetben, de be rángasd el a barátnőitől mert az ők sem fogják jó szemmel nezni.
15/15 A kérdező kommentje:
Ez így jobban hangzik én sem hívnám el a barátnőitől
2022. febr. 7. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!