Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így jó lesz ha oda meggyek hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliba aki bejön nekem és szentem én is neki,arra gondoltam ,hogy azt mondanám neki a buszmegállóba ( mivel csak ott tudom megközelíteni) szia párszor láttalak a suliba szóval gondoltam ide jövök beszelgetni veled úgy is láttom ,hogy untakozol
Én xy vagyok
Leginkább egyedül szoktam látni
Mit gondoltok így jó?
2022. febr. 3. 22:49
1/15 anonim 

válasza:

Ha valóban tetszel neki, akkor jó lesz így is.
2/15 anonim 

válasza:

Szerintem "úgy is láttom ,hogy untakozol" ezt részt vedd ki belőle, mert kicsit furán hangzik, de a többi jó:)
3/15 anonim 

válasza:

Hm...határozottan úgy érzem, hogy jobb online ismerkedni, ahol látom a pasi helyesírását.
4/15 anonim 

válasza:

Abszolút igen. Jó ahogy leírtad. Beszélgetessetek általános témákról ne rohand le azonnal próbáld jobban megismerni.Majd írj hogy mi volt nagyon kíváncsi vagyok!
16L
6/15 anonim 

válasza:

Ez az "unatkozol" szerintem se jó.
7/15 anonim 

válasza:

Én kihagynám az "úgy is láttom ,hogy untakozol". Amúgy tökéletes nyitás !
8/15 anonim 

válasza:

Hagyd ki az unatkozol részt.
Miért unatkozna? Mert várja a buszt? Te sem unatkozol olyankor.
A többi jó.
9/15 anonim 

válasza:

Az unatkozol részt tényleg hagyd. A többi jó.
10/15 A kérdező kommentje:
Jó okés csak sajna ma nem volt ott a buszmegállóban de majd akkor jövőhéten
2022. febr. 4. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!