Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mennyek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Van a suliba egy csaj aki szimpatikus nekem de nem tudom hogyan kéne közelednem feléje
Általában a buszmegállóban szoktam látni szóval ott közelítenem meg
Meg reggel néha szoktam látni ahogy fell szál a buszra
Szóval tippek?
2022. febr. 2. 18:44
1/9 anonim 

válasza:

Még jó, hogy szóban a mennyek és a menjek között nincs érezhető különbség. A "fell szál" legalább darabra megvan.
Amúgy meg a buszmegállóban odamész hozzá, amíg várjátok a buszt és kész.
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem hónod alatt egy magyar helyesírás szabályai könyvvel... :))
3/9 A kérdező kommentje:
oké és azt olvasam fell neki?😂
2#
2022. febr. 2. 19:01
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem kérdező saját magadnak kéne olvasni esti mese helyett 😂
5/9 A kérdező kommentje:
általában anyukam szokta olvasni a mesét nekem,de ma meg kérem ,hogy változtasson
2022. febr. 2. 19:09
6/9 A kérdező kommentje:
Megkérem*
2022. febr. 2. 19:10
7/9 anonim 

válasza:

3: nem felolvasásra... :)))
Kérdezd meg tőle, hogy bocs, nem te ejtetted el? :-D
8/9 A kérdező kommentje:
Oke oké 😁
2022. febr. 2. 19:36
9/9 anonim 

válasza:

Tucatnyi ilyen kérdést tettek fel a közelmúltban, még csak visszatekerni sem kell sokat. Próbálj onnan szemezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!