Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kene egy olyan lanyt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kene egy olyan lanyt osszeszednem, aki egy ideje a barati tarsasagom tagja?

Figyelt kérdés
Szoval kb egy eve ismerek egy lanyt, kicsit kevesebb, egy kozos ismeroson keresztul ismertem meg, es egy barati tarsasagba kerultunk, egyutt szoktunk havonta tobbszor is eljarni szorakozni, kocsmazni. Regen nem akartam tole semmit, szoval jo baratsagba kerultunk az ido soran, bar azert nem kell nagyon kozelire gondoloni. Mostanaban viszont elkezdett megtetszeni, es jo lenne beprobalkozni nala, viszont nem vagyok gyakorlott az ilyenben, eddigi baratnoimet nem igy ismertem meg, szoval az lenne a kerdesem, hogy hogy kene szerintetek osszeszedni a lanyt? Tegnap pl pont bokolt nekem egy kisebbet, illetve nemreg 2en maradtunk par percre egy szorakozohelyen es o kezdemenyezett velem beszelgetest, szoval van 1-2 pozotiv dolog, de tudom hogy ez meg semmit nem jelent.
2022. jan. 29. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyon könnyű dolgod van így, először is a baráti társaságokba a legkönyebb csajt szerezni. Menjetek el ugyan úgy mint eddig közösen iszogatni, hívogasd meg piára, beszélj vele többet...kerülj még közelebb hozzá, és nem utolsó sorban ha a helyzet is úgy adja már jó kedve van mond el mit érzel iránta, ha nem jön be akkor meg maradtok barátok aztán kész...nem kell annyira komolyan venni.
2022. jan. 29. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Baráti körben röhejesen könnyű csajozni. Ugye 2 dolgot kell előbb kiváltanod a lányból, volnzalmat és érzelmeket. Vonzalom igazábol easy de sokan mondják hogy nem lehet általánosítani, mindenkinek ás jön be ami igaz is meg nem is, mert ha már alapból van valami legalább alap szinten szórakoztató, érdekes személyiséged meg a kommunikációd is a helyén már eleve előnnyel indulsz + a lányokat kevésbé érdeklik a külsőségek, nyilván érdekli őket, de inkább mindig az a fontos hogy mi mit mond el rólad, igényesen öltözöl mert adsz magadra, mondjuk választékosan beszélsz mert inteligens lehetsz, sok barátod van mert jóarc lehetsz, sok csajnak bejössz mert biztos megláttak benned valamit, oké tanácsos mindig jó dolgokat közvetiteni magadról, de ha eröltetett az elég feltünő, ha csak véletlen csinálod akkor ugy már patent aztán a lány majd levonja a maga következtetéseit + ha mondjuk van valami nem hivatalos akár vezetői rangod a csoportodon bellül és mások hallgatnak rád, nevetnek a vicceiden, élvezik a sztorijaidat, lánynak az is imponálni fog. Utánna jönnek az érzelmek ami meg igazából egyszerű flört, közel ültök egymáshoz, sokáig a szemébe nézel, kifogásokat kreálsz rá hogy megérintsd meg még játékosan cukkolhatod is mondjuk milyen magas vagy? ugy nézek ki melletted mint 1 óriás. Lényeg hogy ne menjen át a sértő kategóriába mert akkor kezdhetsz mindent elölről. Ez a 2 dolog jól megy onna acsók meg a szex sincs messze. Hajrá
2022. jan. 29. 23:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Igyekezni fogok mindenképpen! Ha valakinek eszébe jut még valami, írja le bátran!😀
2022. jan. 30. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben a laza megközelítést javaslom, lényegretörően. Ne buli közben lépj hanem egy átlagos hétköznap, hívd fel vagy írj rá és hívd el valahová. Ha akkor épp nem ér rá semmi gond, találj egy másik alkalmat. Ott viszont legyél férfi és beszélj úgy vele, hogy tudja, hogy tetszik neked. Szerintem azonnal készen is van a helyzet, onnan viszont ő dönt nem te.
2022. jan. 31. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
“Összeszedned”?
2022. febr. 2. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valakit le kell itatnod, hogy szóba álljon veled mint fiúval, az megfelel az igényeidnek? Biztos?
2022. febr. 2. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:
6os, ki mondott ilyet hogy en le akarom itatni? Szimplan egyutt jarunk szorakozni, mint kb minden fiatal
2022. febr. 3. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!