Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom több osztálytársát is hülyíti női profillal, szóljak nekik?
Figyelt kérdés
Szóval kicsalta több srác meztelen képeit is. És nem értem mi ebbe a jó neki. Törtem a fejem mit csináljak. Szóljak a srácoknak, hogy kamu profil? Vagy ne kavarjak bele hisz ha olyan naívak hogy kiadták hát így jártak?2022. jan. 21. 00:37
1/15 anonim 

válasza:

Honnan tudod kicsalták és honnan tudod nem netes péniszt küldtek el?
Amúgy nem szólnék nekik, mert mindenki foglalkozzon a maga dolgával. Az is lehet akad 1-2 osztálytársa a barátodnak, akik meg a barátodat hülyíti kamu netről letöltött pénisz fotóval és barátod azt hiszi ő hülyíti, közben őt is. Egymást hülyítitek. Sok ilyen van. De persze több a palimadár, aki elhisz mindent.
2/15 anonim 

válasza:

Aki meztelen fotókat küld magáról, az meg is érdemli, ha fiú, ha lány.
3/15 mantis religiosa 

válasza:

Maradj ki belőle! Ha beleártod magad, az lesz a vége, hogy téged fog utálni mindenki.
6/15 anonim 

válasza:

Ez még relatíve "ártalmatlan" én sem szólnék.
7/15 anonim 

válasza:

Mi együtt vertük anno. Minden osztálytársamét láttam. Volt is meglepetés amikor az osztály lúzerének előkerült egy 20cm vagy nagyobb farok. Szerintem se szólj mert minek. Pasinak sose gáz egy farok kép. Csajoknak gáz csak.
8/15 anonim 

válasza:

Hát csak tegyél fel egy kérdést, hogy biztos, hogy ez nem egy kamu profil? De egyébként lehet ez a srác meleg, és azért játssza ezt a srácokkal.
10/15 anonim 

válasza:

Mi is csináltunk ilyet haverokkal. Poén csak. Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!