Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavar a helyesírása... Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a helyesírása... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal instagramon, akivel kezdünk egymásra találni a közön hobbink révén. Viszont van egy apró gond: Nagyon nem erőssége a helyesírás, ez pedig engem eléggé zavar. Tényleg tetszik, már egy tali is tervben van, de a helyesírásától néha szó szerint ideges leszek, ami nem jó előjel. Mit tehetnék? Folytassam vele? Vagy inkább keressek mást?

18f vagyok, ő 16l

2022. jan. 17. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem, hallgas a szívedre, ebben az esetben!
2022. jan. 17. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Én próbálom kerülni azokat akik nem bírnak helyesen írni.

Bár 1-2 barátomnak elnézem

16F

2022. jan. 17. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Engem is zavar, ha valaki nem tud helyesen írni. Viszont azért itt felmerül egy kérdés, hogy mi az oka? Nyilván néha én is elgépelek valamit, előfordul bárkivel, lehet ő felvidéki, erdélyi stb, ők gyakran helytelenül írnak bizonyos szavakat.

Szerintem egy esélyt megérdemel, személyesen talizz vele, ha értelmes és tetszik is, akkor még segíthetsz is neki a későbbiekben.

2022. jan. 17. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha srác írna így: "hagyd a fenébe, ez egy ostoba!"

Ha lány ír így: "a kis cukika csak félregépeli véletlen, a szívedre hallgass"

Elképesztő mennyire kanosak vagytok.

2022. jan. 17. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem csak tanuld meg leszarni, messengert általában énis csak arra használom hogy a randikat leszarvezzem vele, szigorúan semmi másra, majd face to face elkezdek vele sztorizgatni, ott már neked se kell a helyesirásával törődnöd, csak szervezz le valami randit aztán onnantól már nem lesz ami bosszantson
2022. jan. 17. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Aki nem tud helyesen írni, az unintelligens. Úgyse lennétek egy súlycsoportba. Járni csak olyannal érdemes, akit mindenestül el tudsz fogadni.
2022. jan. 17. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet, hogy diszgráfiás? (Mondjuk erre direktben szerintem ne kérdezz rá, csak mint lehetőséget írom.)
2022. jan. 17. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Szólj nekij finoman
2022. jan. 18. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
Mit jelent a “közön hobbi”?
2022. jan. 18. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező!!!

Úgy tűnik, neked sem az erősséged. 🤣

"közön hobbink révén"

2022. jan. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!