Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a helyesírása... Mit tegyek?
Megismerkedtem egy lánnyal instagramon, akivel kezdünk egymásra találni a közön hobbink révén. Viszont van egy apró gond: Nagyon nem erőssége a helyesírás, ez pedig engem eléggé zavar. Tényleg tetszik, már egy tali is tervben van, de a helyesírásától néha szó szerint ideges leszek, ami nem jó előjel. Mit tehetnék? Folytassam vele? Vagy inkább keressek mást?
18f vagyok, ő 16l
Én próbálom kerülni azokat akik nem bírnak helyesen írni.
Bár 1-2 barátomnak elnézem
16F
Engem is zavar, ha valaki nem tud helyesen írni. Viszont azért itt felmerül egy kérdés, hogy mi az oka? Nyilván néha én is elgépelek valamit, előfordul bárkivel, lehet ő felvidéki, erdélyi stb, ők gyakran helytelenül írnak bizonyos szavakat.
Szerintem egy esélyt megérdemel, személyesen talizz vele, ha értelmes és tetszik is, akkor még segíthetsz is neki a későbbiekben.
Ha srác írna így: "hagyd a fenébe, ez egy ostoba!"
Ha lány ír így: "a kis cukika csak félregépeli véletlen, a szívedre hallgass"
Elképesztő mennyire kanosak vagytok.
Kérdező!!!
Úgy tűnik, neked sem az erősséged. 🤣
"közön hobbink révén"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!