Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak hozzá? Mit tegyek?
Egyre jobban szeretem egy osztálytársamat. És amellett se tudok elmenni, milyen jól néz ki. Nekem tetszik. Nem az a tipikus átlagember.
Viszont örök rejtély előttem, és mások előtt is,hogy mi az irányultsága...ha egyáltalán van.
Ez magánügy, és ha úgy érzi hogy bárkivel is megosztaná, az az ő döntése. Így viszont nem tudom, van e bármi esélyem...és ettől függetlenül is nagyon rossz ez a tudatlanság.
Nem tudom kizárni őt, sokat látom, beszélünk, és tényleg. Osztálytársak vagyunk. Fájdalmas ez így. Mindig megparancsolom magamnak hogy most már aztán vége, felejtsem el..de nem megy.
Hogyan álljak hozzá? Tippek?
Többet nem írnék le, esetleg privátban a fiúról, ha valaki tud segíteni, vagy felismeri az identitását. Nyilván vannak ennek árulkodó jelei. De egyik se egyértelmű. Nekem.

Van tapasztalatom ezzel kapcsolatban, szóval azt hiszem tudnék segíteni
Ha gondolod, írj privátban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!