Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem féltek attól, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltek attól, hogy egy idő után kifogytok a témákból?

Figyelt kérdés
Mert én igen, én otthon ülős típus vagyok, kevés "izgalmas" dolog ért az életben, de ez engem igazából nem zavar, csak attól tartok, hogy unalmasnak tartana a lány egy idő után.

2022. jan. 9. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem mostanában minden szarról eltudok beszélni, bár céltalan sosem nálam egy beszélgetés, vagy iszunk vagy egyéb dolgok stb..
2022. jan. 9. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan lánnyal beszélgetek akivel nagyon összeillek vagy jól kijövünk ott ilyen nincs. A semmin is tudunk napiszinten beszélgetni, akár egész nap.

Meg el tudjuk mesélni egymásnak a napunkat, ha felhozódik valami, akkor mehetnek a random történetek is. Tényleg nincs olyan, hogy ki fogysz a témából, lehetetlen. Ha olyan lánnyal beszélsz, akivel ez megtörténik, azzal hosszú távon nem ment volna a dolog.

Mit gondolsz akik 20 éve vannak együtt teljes némaságban élnek és 2 mondatot nem tudnak beszélni?? Mindíg van valami téma amiről beszélgethetnek, mindíg van valami történet, mindíg van miről beszélni, ha igazán kijösztök. Van akinél meg 5 perc után meghal a beszélgetés.

2022. jan. 9. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Énis fél életem a gép előtt élem le kb, de mégis bárkivel elbeszélgetek ha felszinesen is de politikáról, társadalmi dolgokról, kondiról, tetoválásokról, neurológiáról és még kismillió más dologról. A lényeg hogy legyél kiváncsi és nyitott uj dolgokra, ha ezek alapján jártasabb leszel pár dologba ami téged igazán érdekel egyből érdekesebb személyiség leszel és nem csak a lányoknak
2022. jan. 9. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a lány unokatesómmal beszélgettem (csak simán, semmi rosszra gondolni) nagyon témánk nincs, feltettem egy kérdést, amiből kiindult, és végül egész hosszan beszélgettünk, mert a történetből kiragadtam egy érdekes részt és arról beszélgettünk, majd a következőből is és így tovább. De, minél hosszabb ideje beszélgettek annál idegenebb (úgy értve, akár a köznapba nem beszélt témák is előjöhetnek, gondolok itt a szerelmi élet, esetleg egy kicsi intim élet stb..., bár az utólsóba unokatesómmal szerencsére nem volt részem)

Én ezt tudom ajánlani, nem örökéletű, de ha pont nincs téma, meg tud menteni

2022. jan. 9. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek ettől. Ha valakivel (hosszú időn keresztül) nincs téma, akkor egyszerűen nem illünk össze
2022. jan. 9. 22:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Az a baj valószínűleg az önbizalom hiány miatt érzem azt, hogy egy idő után megunna meg, hogy kifogyna a téma, pedig tudatalatt tisztában vagyok azzal, amiket írtok és tudom, hogy lenne bőven miről beszélni, de valami egyszerűen meggától abban, hogy ismerkedjek. Szerintem nem nekem találták ezt ki.

2022. jan. 10. 02:35
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezz sokat, addig se neked kell beszélned.
2022. jan. 13. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindenről lehet beszélgetni olyan sok téma van, hogy szinte lehetetlen kifogyni belőlük.

Otthon ülős típus vagy az nem baj gondolom a párod tisztában van ezzel mert ismer már, egyébként nem írtad, hogy hány éves vagy de függetlenül attól, hogy otthon ülős típus vagy elképzelhetetlen, hogy életed során nem mész el ilyen olyan helyekre és nem történik veled semmi, ezekből is lehet témázni meg bármiről igazából! :D

2022. jan. 13. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
72%

Arról beszélgess amit te szeretsz csinálni. Ha elég nagy odaadással teszed, a lányt is érdekelni fogja a dolog. Vagy csak meghallgat csendben, mert tetszel neki.

Ha mond valamit, kérdezz rá a részletekre, és légy érdeklődő.

2022. febr. 15. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!