Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek egy csajt?

Saját tapasztalatom:
Nos én beléptem facebookon egy csoportba, ahol hasonló érdeklődésű emberek voltak mint én, elkezdtem beszélgetni párral, aztán potyogtak kifelé az emberek végül meg megtaláltam a barátomat akivel már 2 éve együtt vagyunk <3

Mindenképp élőben ismerkedj, járj el sok helyre és nyiss mások felé. Srácok felé is, hogy legyen önbizalmad idegenek körében, illetve még több embert meg tudsz így ismerni. Nem mellesleg lehet mély barátságok is születnek belőle idővel, ki tudja.
Légy türelmes, ne siettesd egyiket se. Csak próbáld jól érezni magad az adott időben, adott eseményen.
#3 Ez egy elég rossz tanács. Egyrészt a legtöbb lány nem azért lép be egy csoportba, mert ismerkedni akar, hanem mert érdekli a téma. Pont hogy irritálni fogja őket hogy nyomulnak rájuk ilyen közegben is. A másik része a net, bármit lehet hazudni és fogalmad sincs a másikról - ezen túl pedig millió srác próbálkozik "egy időben", retardáltabbnál retardáltabb szövegekkel és ezernyi üzenettel, ezért még ha ismerkedős csoport is, az idejét pazarolja a brutális mennyiségű konkurencia/telítettség miatt.
Te akartál kapcsolatot, így egy halat kifogtál. Ha az nem a mostani barátod, lett volna 20 másik csávó aki liheg a nyakadba, hogy legyen velük is valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!