Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom ezeket a "Hogyan szedjek fel egy csajt? " meg, hogy "Hogyan szerezzem meg azt a lányt? " dumákat, vagy van más is rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Nekem ez teljesen olyan hatást, érzést kelt, mintha valami tárgyként néznék a lányokat. Mint akik csak egy darab szemetek lennének, amiket fel kel szedni, vagy mintha valami számítógépes játékban lévő dolgok lennének, amiket meg kell szerezni... Számomra ez annyira kiábrándító.2019. szept. 23. 16:43
1/7 A kérdező kommentje:
*kell
Bocsánat.
2019. szept. 23. 16:44
2/7 anonim válasza:
A lányok is kiábrándítók. Szerintem ez így fairnek hangzik.
3/7 anonim válasza:
Teljes egyetértésem van veled.
4/7 anonim válasza:
Ugyanez fordítva is megfigyelhető, az gondolom nem bántja a szemed.
Aki A-t mond, az mondjon ám B-t is.
5/7 A kérdező kommentje:
#2, #4 Bocsánat, egyébként lányok esetében is láttam már nem egyszer erre példát, arról is ugyanaz a véleményem.
Csak ez a kérdés most egy pár kérdéssel alattam lévő kérdés miatt ugrott ki belőlem, azért írtam lányt és nem fiút, de tudom, ne mentegetőzzek, stb... Mindegy.
Köszönöm a válaszokat.
2019. szept. 23. 17:28
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak azért írják ki ezt a kérdést, mert várják hogy majd pár lány rájuk írjon és ott akarnak felszedni valakit.
7/7 anonim válasza:
Nem szeretem, mert mindenkinél más ez. Tényleg nem tárgyak, hogy ha végig csinálsz valamit, akkor megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!