Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen féltékeny? Hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen féltékeny? Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Az exem pár hónapja szakított velem úgy hogy egy naptól kezdve egyszerűen többet nem szólt hozzám és szerintem ez elég gyerekes volt na mindegy. Az a lényeg hogy már nem beszélünk és hogy érhetném el azt hogy rámírjon

Lány vagyok

2018. okt. 3. 23:55
 1/3 anonim válasza:
100%

Csak ne tedd. Ha nagyon kepesztesz utána csak kihasználni fog maximum.

A másik meg hogy biztos okkal tette hogy "szakított". kívülállóként nem tudom hogy vele vagy veled volt e gond, de az biztos hogy valami volt ami később sem lesz jobb

2018. okt. 4. 00:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Hagyd mert csak rontasz a helyzeteden

Ha hiányzol neki hidd el keresni fog ,de szerintem lépj tovább mert már megtette volna

2018. okt. 4. 00:33
 3/3 Szabi15 ***** válasza:
Azt hogy megpróbáld féltékennyé tenni, végképp felejtsd el. Semmi értelme. Úgyszintén gyerekes, plusz ha szakított és okkal tette, akkor nem fogsz neki jobban kelleni attól, hogy adott esetben még a konkurenciát is lekéne győznie..
2018. okt. 4. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!