Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácot választanád?
Figyelt kérdés
Van két srác akik csapják nekem a szelet.
Az egyiknek a háttere nem stabil, szar dolgokon ment keresztül az utóbbi időben, így nem tudom, hogy mennyire számíthatnék rá komolyabban és az is ott van, hogy nem tudom mennyire tiszták a szándékai.
A másik srácnak meg tudom, hogy tiszta szándékai vannak és komolyan gondolná velem. Rá biztos vagyok benne hogy bármikor, bármiben számíthatnék.
Bár nyilván logikusabb lenne, ha a másodikat választanám, sokkal inkább az elsőhöz húzok, bár úgy érzem, hogy vele az időzítés nagyon nem jó…
2021. dec. 22. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Az elsőt
A másodikat
35 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

Ne a logikát keresd, attól nem leszel szerelmes és boldog. Az elsőt válaszd
3/9 anonim 

válasza:

Jaj, a sármos rosszfiúk varázsa. Régi átverés.
4/9 anonim 

válasza:

Én a helyedben nem az alapján választanék, hogy kik csapják nekem a szelet, hanem az alapján, hogy nekem ki tetszik. Ha szerelmes vagy, akkor nincs B opció. Akkor tudod, hogy ő jó lesz. Ha van választási lehetőséged, akkor nem vagy szerelmes egyikbe sem.
6/9 anonim 

válasza:

Ha jól értem, egyikbe se vagy szerelmes, csak tetszenek. És ha helyes a megérzésem, akkor azt javaslom, hogy még várj. Ne menj bele egyikükkel se egy kapcsolatba, ami csak a tetszésen alapul, mert általában ez nem jelent hosszútávú együttlétet.
7/9 anonim 

válasza:

Volt mar csok vagy valami a masik sraccal esetleg?
8/9 anonim 

válasza:

Hát, ha az elsőhöz még pár rossz tulajdonságot írnál, akkor vonzóbb lenne, de így is őt választanám inkább én is. Minél kockázatosabb a szívnek, annál izgibb, ugyi? (irónia)
9/9 anonim 

válasza:

Mind a kettőt próbáld fel párszor, és amelyikbe belezúgsz, azzal maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!