Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lètezhet. Hogy egy fiú attól fèl hogy átverem ?
Figyelt kérdés
Van egy fiú sokat beszèlgetünk a neten asszem ő is kedvel de nem tudom biztosra azt mondja nem mert találkozni mert fèl attól hogy szerelmesek leszünk egymásba nem èrtem mièrt?2021. dec. 19. 16:51
1/8 anonim 

válasza:

Lehet attól fél hogy te is fiú vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Küldött ès èn is küldtem. Az a helyzet hogy nagyon megèrtjük egymást be fejezzük egymás mondatait ès a jövőről szoktunk beszèlni
2021. dec. 19. 17:35
4/8 anonim 

válasza:

És biztos hogy ő úgy néz ki mint a képen, lehet attól fél hogy régit, vagy nem a saját képét küldte el neked
5/8 A kérdező kommentje:
Biztos
2021. dec. 19. 17:56
7/8 anonim 

válasza:

Vannak gyanakvóbb, könnyen sebezhető emberek, akik a csalódásokat is nehezen dolgozzák fel. Ráadásul személyes ismeretség hiányában nem kell teljesen őszintének lenni, könnyebb az átverés, kevésbé számít az erkölcs stb.
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem hívjátok fel egymást videón, az azért sok kételyt el tud oszlatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!