Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meddig létezhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DizzyMissLennon kérdése:

Szerintetek meddig létezhet csak digitálisan egy kapcsolat? (úgy ismerkedtünk meg, de még nem találkoztunk)

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Digitális kapcsolat, egek hát hova jut a világ? Semeddig, az nem is kapcsolat.
2021. júl. 13. 11:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
EGyetértek az elsővel, ez nem kapcsolat, hanem levelezőpartner.
2021. júl. 13. 11:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem max. pár hónapig, tovább nem.
2021. júl. 13. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem működik, max fél évig, főleg ha rajongtok egymásért, lehoz az életről:D
2021. júl. 13. 12:29
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ezt nem lehet megmondani. Lehet pár hónapig, de lehet akár évekig is, de na, azért egy idő után nem árt találkozni.. Szóval evvel nem azt akarom mondani, hogy a kapcsolat túléli 5 évig ha egyszer sem találkoztok. Mert addig nem élné túl. De pl. szerintem 1-1,5 évig talán, de aztán meg már érdemes lenne találkozni. De ez nagyon emberfüggő. Egy csomó tini pl. száll az egyik emberről a másikra... na, egy olyan személyiségű emberrel nem élne sokáig egy távkapcsolat. Viszont ha valaki egy visszafogottabb, nem annyira társaságigényű, párkapcsolat igényű ember, akkor hosszabb ideig is simán szerintem.
2021. júl. 13. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

#5-ös vagyok.

De szerintem ilyenkor nem jó nagyon beleélni magad. Szóval ne úgy tekints rá, mint egy kapcsolatra. Hanem úgy legyetek vele, hogy majd egy nap találkoztok, és akkor meglátjátok, hogy mennyire jöttök ki egymással. Szerintem így lehet legjobban elkerülni a csalódást.

2021. júl. 13. 12:34
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Az egyik barátnőm majdnem egy éve van együtt a fiújával, akivel sosem találkoztak még személyesen.
2021. júl. 13. 15:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem 1-2 hónap, után elveszti az érdeklődést az egyik fél, ha nem találkoztok
2021. júl. 13. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem mindegy a távolság sem. Mert 100 km-en belül nem igaz, hogy nem lehet néha találkozni. Messzebb, meg nincs is értelme tiniként, hiszen éveken át nem tudtok rendszeresen találkozni.
2021. júl. 13. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi neten ismerkedtünk meg. Jó nagy köztünk a távolság. Másfél hónap levelezés után randiztunk személyesen, aztán még egyszer, de utána jött a covid meg a maradjotthon, és nem tudtunk találkozni 3 hónapig. Ha kölcsönös az érdeklődés, és volt alkalom meggyőződni arról, hogy a másik valós, létező ember, akkor működhet viszonylag sokáig.
2021. júl. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!