Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig létezhet csak digitálisan egy kapcsolat? (úgy ismerkedtünk meg, de még nem találkoztunk)
Hát ez szerintem az adott két személytől függ, hogy mennyi energiát hajlandóak/képesek belefektetni abba, hogy fenntartsák ezt a kapcsolatot, és még akkor sem venném biztosra, hogy egy bizonyos idő elteltével nem veszti el legalább az egyik fél az érdeklődést. A lényeg, hogy egy ideig működhet a beszélgetés, ha úgy van akár hónapokig is el lehet húzni, de semmi értelme nincsen. Mindenképpen célravezetőbb lenne a személyes találkozás, hisz ahhoz, hogy egy kapcsolatot legyen az barátság vagy párkapcsolat fenntartásunk és elmélyítsünk, ne váljon unalmassá, ahhoz kellenek a közösen megélt élmények, találkozók.
Nekem pl van olyan személy akivel lassan 1 éve beszélgetek kisebb-nagyobb megszakításokkal barátilag, de egyre inkább érzem a személyes találkozó hiányát, egyre inkább ellaposodik a kapcsolat és sokkal nehezebb így közös témát találni, plusz az is érződik, hogy nem egyformán fektetünk bele energiát a beszélgetésbe, így még inkább kezd "kiégni" a dolog.
Ugyan nem tini vagyok, és nem is párkapcsolati példát hozok, de érdemes elgondolkodni rajta...
úgy jó 20-25 évvel ezelőtt, mikor a netes élet elkezdődött, és még csak levelezőlisták voltak, meg elvétve fórumok, bekapcsolódtam pár ilyen tematikus csoportba. Több példa alapján mondhatom, hogy a neten keresztük jópofa, szimpatikusnak tűnő emberek IRL óriási csalódás voltak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!