Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oviban érzem magam és bolondnak...?
Volt egy barátnőm, aki 1 hónap után kidobott. Nem volt szerelmes.
Ezekután másnap írt, hogy ettől független ő szeretne velem beszélni, mert ez így neki rossz, amibe persze nem mentem bele. Ezután pár napra megint írt, hogy átgondolta a dolgokat és nem akarja folytatni semmiképp.
Pár napra erre én is ráírtam, mert tudni akartam, hogy mi vezette ide, vagy, hogy esetleg megtudnánk-e oldani. Persze most is csak az jött ki belőle, hogy nem találunk megoldást. Ezután hosszabb időre békénhagytuk egymást, amíg nem írt ismét;
Ekkor mondtam neki, hogy akkor találkozzunk és beszéljük meg mi legyen, amit még egy nappal a tali előtt lemondott, utána ismét nem beszéltünk.
Nem olyan rég megint írtam neki, hogy megtudjam mi lehet vele, viszont közölte velem, hogy hagyjuk egymást békén és hogy ezzel csak jobban kiábrándítottam.

Az ilyeneknek soha nincs értelme.
Már rég tiltottam volna.
Szórakozzon mással.
Egyetértek veletek. Már az első perctől kezdve hagynom kellett volna.
Most nem is az a rossz, hogy vége, mert az nem érdekel, aki ilyen, azzal lehet jobb is, ha vége.
Az a rossz nekem leginkább, hogy még én pitiztem és jóformán könyörögtem neki mindez után…

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!