Nincsenek és soha nem is voltak barátaim, bolondnak számítok emiatt?
Én normálisnak tartom magam ettől függetlenül, bár jó lenne 1-2 IGAZ barát. Járok pszichológushoz és szerinte is teljesen normális vagyok, bár mindig azt mondja hogy félénk vagyok.
Lézetik hogy nekem ilyen személyiségem hogy nem igénylek társaságot és nem tudok barátkozni?

én is félénk vagyok és emiatt nincsenek barátaim. sajnos ezt csak most 21 évesen értettem meg, mondjuk így se jobb a helyzet. csoportterápián meg is mondták, hogy a csendes emberekhez nem vonzódnak mások, szóval próbáljak meg magabiztosabb lenni... asszem örök magányra leszek ítélve a gyerekkori bántalmazások miatt. fasza. a félénkség nem személyiség, hanem sajnos tünet. egy egészséges személyiség nem félénk.
engem is normálisnak tartanak amúgy mások, csak hát ha nem hallják mit mondok úgy nehéz velem dumálni... :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!