Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincsenek és soha nem is...

Nincsenek és soha nem is voltak barátaim, bolondnak számítok emiatt?

Figyelt kérdés

Én normálisnak tartom magam ettől függetlenül, bár jó lenne 1-2 IGAZ barát. Járok pszichológushoz és szerinte is teljesen normális vagyok, bár mindig azt mondja hogy félénk vagyok.

Lézetik hogy nekem ilyen személyiségem hogy nem igénylek társaságot és nem tudok barátkozni?

2021. aug. 28. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se voltak soha, és most sincsenek.. bár én is örültem volna egy rendes igaz baratnak akivel mindíg együtt lógunk..nekem pl azért nem voltak soha mert én féltem az emberektől,ha most lennék iskolás már egyébként sok barátot tudnék szerezni dehát na
2021. aug. 28. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én is félénk vagyok és emiatt nincsenek barátaim. sajnos ezt csak most 21 évesen értettem meg, mondjuk így se jobb a helyzet. csoportterápián meg is mondták, hogy a csendes emberekhez nem vonzódnak mások, szóval próbáljak meg magabiztosabb lenni... asszem örök magányra leszek ítélve a gyerekkori bántalmazások miatt. fasza. a félénkség nem személyiség, hanem sajnos tünet. egy egészséges személyiség nem félénk.

engem is normálisnak tartanak amúgy mások, csak hát ha nem hallják mit mondok úgy nehéz velem dumálni... :D

2021. aug. 28. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Bolond semmiképp. Van aki ilyen és kész.
2021. aug. 28. 21:03
 4/5 anonim válasza:
Nem vagy bolond még ettől. Magadnak való vagy csak, ami manapság érthető is. Felnőtt korban már nem igazán szoktak barátságok kialakulni, úgyhogy sok jóra ne számíts. Próbálj meg érdeklődni mások felől. :)
2021. aug. 29. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek évek óta (kb. 15 éve) barátaim, és nem is igénylem őket. Mikor jártam pszichoterápiára ezt (is) megemlítettem a pszichológusnak, aki azt mondta, hogy ezt nem kell bajnak felfogni, nem vagyunk egyformák.
2021. aug. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!