Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Drogfüggő vagyok? Nincsenek...

Drogfüggő vagyok? Nincsenek elvonási tüneteim.

Figyelt kérdés

Tavasszal pár barátommal kipróbáltam a speed-et. Utána olyan rosszul voltam, hogy azt mondtam soha többet.

Majd egy következő alkalommal mégis. Majd utána egy lánnyal, hogy izgalmasabbá tegyük a "dolgot". Majd már mindenféle indok nélkül is, egyedül is használtam néha. Hetekig úgy gondoltam, hogy csak egy kis szórakozás. Viszont kezdek rájönni, hogy sokkal jobban érzem úgy magam és noha nincsenek elvonási tüneteim, mikor nem vagyok rajta belassultnak, fásultnak érzem magam és szívesen használnám.

Meg tudok nélküle lenni, most is hetek óta nem használtam, mert másra kellett a pénz, de ha felkínálnák élnék vele.

Létezik amfetamin függőség abszolút ? Mármint fizikai elvonási tünetekkel? Vagy csak akaraterő kell és sohatöbbé nem használom? Nem szeretnék belecsúszni semmiféle ördögi körbe.

2021. júl. 18. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A speedhez nem értek, csak a nyugtatókhoz, de a függőség hasonlóan működik. Mivel tartottál szüneteket, fizikailag még nem vagy függő. De az is ki tud alakulni, és utána már lesznek elvonási tünetek. A lelki függőség az lényegében a sóvárgás, vágy a szerhasználatra, és akaraterővel leküzdhető. A nyugtatóknál is úgy van, h aki csak pl 2-3 hetente használja pl bulizni, az nem szokik rá. Akkor kell észnél lenni, ha egyre sűrűbben nyúl utána az ember, és a végén minden nap igényli. De mondhatnám a piát is. Az még nem alkoholista aki havi egyszer berúg, de a többi nap jól van ital nélkül is.
2021. júl. 18. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogyne létezne függőség a speedtől. A pszichés függőség rosszabb mint a fizikai. Rossz neked mert nincs, nem vagy olyan felszabadult. Vàgysz az érzésre. Szerintem te hagyd abba amint lehet. Teljesen rà fogsz kattanni.
2021. júl. 18. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2021. júl. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!