Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bolondnak nézne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bolondnak nézne?

Figyelt kérdés
A helyzet az az, hogy több okból kifolyólag visszautasítottam(kislányként) egy fiút. Nem éreztem érettnek magamat rá, másrészt több tényező is közrejátszott volna. De szerettem őt és ő is engem. Mondhatnám hogy együtt nőttünk fel. Tényleg nem gonoszságból vagy önző célból mondtam nemet. Nem akartam megbántani, de az adott körülmények között nem tehettem mást. (nem szeretném részletezni)Azóta folyamatosan furdal a lelkiismeret. Már odáig jutottam hogy több év eltelte után rá írok és bármi is történjék bocsánatot kérek érte. Nem várom hogy vissza jöjjön hozzám, sőt teljesen érthető ha nem. De ki kell adnom magamból. Vagy ez egy hülye ötlet és hagyjam a fenébe? Egyáltalán elfogadná a bocsánat kérésem? Fiúk ti mit reagálnátok? 18/L
2016. máj. 24. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
A reakcióm attól függ, hogy jelenleg hogyan viszonyulok a lányhoz. Azóta több év eltelt, változhattak az érzései. Ami biztos, hogy meglepődnék és aztán gondolkodnék. Ha szeretnél valamit tőle, akkor talán jobb lenne nem a bocsánatkéréssel kezdeni, hanem szimplán beszélgetni vele. Így meglátnád hogyan reagál a felkeresésre és nem érné olyan váratlanul. Sok sikert! :)
2016. máj. 24. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
HA szeretnél többet kihozni a kapcsolatotokból ne kérj egyből bocsánatot. Az 1. válaszoló nagyon jól leírta,azóta az érzései változhattak. Írj rá,beszélgessetek kicsit,és térj rá a témára,mond el hogyan érzel a múlttal kapcsolatban és itt a jelenben.
2016. máj. 24. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bocsaánatkéréssel kezded, elismered, hogy hibát vétettél.

Ezek után joggal gondolhat arra, hogy újra megtörténik.

.

Vedd fel vele a kapcsolatot, mint régi ismerős. Beszélgess vele az eltelt idő alatt történtekről. Aztán előbb-utóbb ez is szóba kerül, akkor adhatsz magyarázatot akkori döntésedre. (A pakliban persze benne van, hogy vagy elfogadja, vagy nem.)

Nem eröltetni, nem szabad, hogy úgy érezze: akkor nem kellett neked, most meg kapaszkodsz utánna.

2016. máj. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!