Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megszépült, és mostanra bejön?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszépült, és mostanra bejön?

Figyelt kérdés

Régen volt egy csaj akinek bejöttem. Nekem ő akkor nem tetszett, és emiatt vissza kellett utasítsam. Teljesen tisztelettudó voltam, elmondtam neki hogy bocsánat, de nem viszonzom az érzéseit. Ő ezt elfogadta, és így nem lett nagyon kínos. Azóta eltelt egy másfél év, és külsőre nagyon megváltozott. Lefogyott, kinövesztette a haját, megtalálta a stílusát, már nem pattanásos, magabiztos... na és nekem kezd bejönni. Nagyon szar embernek érzem magam: mert eddig eszembe sem jutott hogy lehetne vele bármi, de most meg már abszolút az esetem. Nem tesz az gonosszá, hogy akkor nem jött be, igaz? Mert az előzmények miatt nem merek bepróbálkozni nála, mert hülyén venné ki magát meg felszínesnek tűnök miatta, de hát ha akkor tényleg nem tetszett, és nem voltam emiatt lekezelő sem... Vélemények?

19 srác

2021. nov. 19. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Próbáld meg. Nem sok minden veszíteni valód van.
2021. nov. 19. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Próbáld meg. Lányként mondom, hogy az ő helyében ha vissza is utasítanálak, imponálna azért a dolog.
2021. nov. 19. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Én a a csaj helyében biztos visszautasítanálak, mivel ha akkor nem voltam neked elég jó neked, akkor most már hagyj békén.
2021. nov. 19. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Próbáld meg, hátha ő is így van még vele.. De amúgy ha a csaj lennék, (meg most is, pasiként), azt mondanám ilyen helyzetben: Késő, akkor nem kellettem, most miért higgyem el, hogy nem versz át, vagy nem cserélsz le adandó alkalommal?
2021. nov. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!