Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek bejön a pasimnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejön a pasimnak a meleg bátyám?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy 1 hónapja vagyok a sráccal. A bátyám jóval idősebb nálam. 30 éves. Vékony informatikus alkat. Az eddigi párjai mind egyetemisták voltak. Szóval korban olyanok kb mint a pasim. Az van hogy a pasim ha átjön kb folyton a tesómmal dumál. Most meg kitalálta hogy elmennek együtt valahova. Őszintén mondom ha kiderülne a pasimról hogy bi se lepne meg mert elsőre melegnek néztem. Mert kedves, stb. Szóval szerintetek kérdezzek rá nála vagy a bátyámnál? Mondjuk szerintem neki le se esik hogy a pasim nem a társaságára kíváncsi :D
2021. okt. 20. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Mint bi srác mondom, hogy nem biztos. Lehet csak jófej a tesód és kész. Nem kell belelátni mindent. Emiatt nem szoktam elmondani hogy bi vagyok mert akkor ha sráccal dumálsz máris azt hiszik azzal is akarsz valamit. Mert azt el se lehet képzelni hogy nem minden pasit akarok megdugni?
2021. okt. 20. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"elsőre melegnek néztem. Mert kedves"

Brilliáns következtetés, Sherlock! 😂

2021. okt. 20. 11:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor már Watson kérlek :)
2021. okt. 20. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Akkor az összes pasi, aki kicsit kedves más pasikkal, melegnek számit?
2021. okt. 20. 12:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Ha kedvesek vagyunk veletek lányokkal, akkor már melegek vagyunk. Ha meg rosszak, durvák, rámenősek sorolhatnám, akkor meg szarok vagyunk nem értem, hogy hogy müködik ez nálatok lányok.

19F

2021. okt. 20. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

"elsőre melegnek néztem, mert kedves, stb"

Nálad bajok vannak kislány. xd

2021. okt. 20. 13:37
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Hát ne is álljon szóba a bátyáddal mert a bátyád meleg?

Nem vagy semmi ha az én barátnőm lennél már régen dobtalak volna

2021. okt. 20. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Csak a meleg fiúk lehetnek kedvesek? Elképesztő😂😂
2021. okt. 20. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"elsőre melegnek néztem, mert kedves, stb" WTF??????? Mostantól egy flegma f*sz leszek hogy heteronak nézzenek, köszi!

18/F

2021. okt. 21. 19:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Kiforgattátok...
2021. okt. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!