Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el inkabb?
Figyelt kérdés
Par napja rairtam egy csajra, akivel Regen talalkoztam meg,beszelgettunk picit, aztan most megse nezi tobb mint 1 napja. Amikor eloszor irtam neki akkor is sok ido volt mire valaszolt, es irta is, hogy bocs h keson valaszolok. Utolso mondataban o tett fel nekem egy kerdest, valaszoltam is ra, viszont nem nezte meg azota. Pedig tenyleg erdeklodonek tunt.2021. nov. 8. 22:33
1/5 anonim 

válasza:

Lehet nem ér rá. Ha érdeklődőnek látod, akkor biztos írni fog.
2/5 anonim 

válasza:

Bármi közbe jöhetett, amúgy nem kell annyira bele élni magad semmibe, és akkor nem ér meglepetés, de ez még nem ok arra hogy "elengedd"
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem akkor engedd el, ha mondjuk már 1 hete nem írt.
4/5 anonim 

válasza:

Figyelj, lehet van kivétel, de akinek eddig én bejöttem, az tűkön ülve várta, hogy válaszolhasson és mindig vissza is írt, és nem egy szavakat. Amint tehette, de legtöbbször azonnal.
Az ilyen napokig nem írok, leláttamozósokból meg direkt nem nyitom meg típusúakból sosem lett semmi, ez szerintem a lekoptatásnak az egyik fokozata.
5/5 anonim 

válasza:

#4 Teljesen egyetértek, egyszerűen nem értem miért nem képesek ezt elfogadni az itteni válaszolók és minden ilyen esetben azt nyomják, hogy fusson a kérdező utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!