Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért számít ennyire egy férfi magassága?
165cm vagyok és a legtöbb nő azzal az indokkat utasított el,hogy alacsony vagyok, és nem értem a dolgot.
22/F
Mondjuk ha ezzel akarnál villogni és alanyi jogon elvárni, hogy neked ezekre JÁR egy nő, kiröhögnélek. Nem érdekelnek az általad említett szempontok, csakis az, hogy vonzódjak egy adott férfihoz kívül-belül. Ha ez megvan, felőlem aztán lakhat albérletben lakótársakkal, járhat busszal, kereshet minimálbért, mert nem eltartót keresek, akihez befészkelhetem a pcsámat, hanem társat, akivel majd együtt megteremtjük azt, amire vágyunk.
Viszont ja, ehhez kell, hogy tetsszen az adott férfi. Én voltam alacsonnyal, nagyon vonzódtam a külsejéhez és nem a magassága miatt szakítottunk. De ettől még tetszenek a magasak is és ha egy langaléta jön be jobban, vele leszek és kész, nem vagyok én szeretetszolgálat, hogy azért legyek a partnered, mert neked nem jut nő.
"szamomra a magassag nem szamit, hiszen azon nem tud az ember valtoztatni."
de mondjuk a mellméret meg az ilyenek számítanak, mi?
Amúgy nagyon sok fiú meg az alacsony lányokat preferálja, szóval nem csak a lányok ilyenek
Egyébként nem hiszem hogy pont a magasságod miatt utasítottak el.. vagy ha mégis, akkor örülj hogy megszabadultál tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!