Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért számít ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Botond992 kérdése:

A nőknek miért számít ennyire egy férfi magassága?

Figyelt kérdés

165cm vagyok és a legtöbb nő azzal az indokkat utasított el,hogy alacsony vagyok, és nem értem a dolgot.

22/F

#ferfiesnomagassag
2021. nov. 4. 17:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tehát, eddig úgy jött le, hogy mindegy, hogy van-e saját lakásod, saját autód és egy egész jó ,biztos jövedelmed , ezt mind semmit sem ér, ha nem vagy elég magas
2021. nov. 5. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
42%
Tehat hulye vagy, mert szoveget sem tudsz ertelmezni
2021. nov. 6. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk ha ezzel akarnál villogni és alanyi jogon elvárni, hogy neked ezekre JÁR egy nő, kiröhögnélek. Nem érdekelnek az általad említett szempontok, csakis az, hogy vonzódjak egy adott férfihoz kívül-belül. Ha ez megvan, felőlem aztán lakhat albérletben lakótársakkal, járhat busszal, kereshet minimálbért, mert nem eltartót keresek, akihez befészkelhetem a pcsámat, hanem társat, akivel majd együtt megteremtjük azt, amire vágyunk.

Viszont ja, ehhez kell, hogy tetsszen az adott férfi. Én voltam alacsonnyal, nagyon vonzódtam a külsejéhez és nem a magassága miatt szakítottunk. De ettől még tetszenek a magasak is és ha egy langaléta jön be jobban, vele leszek és kész, nem vagyok én szeretetszolgálat, hogy azért legyek a partnered, mert neked nem jut nő.

2021. nov. 6. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:

"szamomra a magassag nem szamit, hiszen azon nem tud az ember valtoztatni."

de mondjuk a mellméret meg az ilyenek számítanak, mi?

Amúgy nagyon sok fiú meg az alacsony lányokat preferálja, szóval nem csak a lányok ilyenek

Egyébként nem hiszem hogy pont a magasságod miatt utasítottak el.. vagy ha mégis, akkor örülj hogy megszabadultál tőlük

2023. okt. 10. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!