Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít egy lánynak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít egy lánynak a magasság?

Figyelt kérdés
Csak pár centivel vagyok magasabb nála. Ez kizáró ok lenne, ha egyébként minden más müködne?

2019. aug. 1. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Én nagyon alacsony vagyok (155), így nem jönnék össze olyannal, aki alacsonyabb nàlam, mivel egyedül a jóval fiatalabb gyerekek voltak alacsonyabbak nàlam. Egyszerűen gyereknek nézném, nem tudnék férfiként tekinteni rà.

Ha viszont velem egymagas, akkor màr semmi bajom vele furcsamód. Bàr tény, hogy előbb jönnék össze egy legalàbb 10 centivel magasabb fiúval, de ha bejön nekem, nem igazàn érdekel milyen magas, persze míg magasabb nàlam.

2019. aug. 1. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha alacsonyabb nálam, vagy egymagas, az nem tetszik, de ha néhány centivel már magasabb az teljesen jó :)

Igaz, hogy jobban megnézem a nagyon magas fiúkat (mondjuk a családomban is az összes férfi az, lehet ezt szoktam meg), de kizáró ok nekem egyáltalán nem lenne :) (170 cm L)

2019. aug. 1. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Mindig is a magasabb fiúkat kedvelte,az exem mégis csak 5 centivel volt magasabb. Nem hinném,hogy kizáró ok lenne ez bárkinél is.
2019. aug. 1. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Nem nagyon izgat ha passzolunk
2019. aug. 1. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Sok dologtól függ. Én magas nő vagyok, és nyilván én is azt szeretem, ha magasabb nálam a pasi. De ha valakivel megvan az összhang, és 2-3 centivel alacsonyabb nálam, akkor az nem kizáró ok, mert nem ez a legfontosabb. (Persze lehetőleg ne legyen azért 20 centivel kisebb nálam, mert az hülyén nézne ki.) Szerintem akinek egészséges az értékrendje, annak ez sokadlagos szempont.
2019. aug. 1. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
én 175cm vagyok a pasim 187cm szerintem azert minimum 10cmel jobb ha magasabb nalad mert akkor mar normalisan neztek ki
2019. aug. 1. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
14%
Mert engem pont az érdekel külső szemmel jól nézünk e ki😂😂😂 kicsit se érdek kapcsolat
2019. aug. 2. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Legfontosabb szempont
2019. aug. 2. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!