Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ronda lennék? 19/F
Figyelt kérdés
Egyszerűen nagyon nem megy a csajozás mostanában. Amióta pár hónappal ezelőtt megszűnt a legutóbbi kapcsolatom nem tudok semmilyen lánnyal igazán komoly részig eljutni. Általában vagy a beszélgetős szakaszban elvérzek, vagy el se jutok addig. Egyszerűen nem tudom rávenni a lányokat egy találkozóra, pedig élőben sokkal jobban el tudom adni magamat szerintem. Meg azért úgy más az összkép. De tényleg ennyire ronda lennék, hogy így riasztom a lányokat? Privátban küldök képet, akinek kell.2021. okt. 20. 22:46
4/21 anonim válasza:
Nem feltétlen a külsőddel van baj, az, hogy nem működik az ismerkedés, ezernyi dologból fakadhat. És nem is jelenti feltétlen azt, hogy bármilyen baj van veled. Ha gondolod mesélj magadról egy kicsit, akár itt, akár privátban, hogy hogy viselkedsz a lányokkal, belsőleg milyen vagy, mennyire vagy nyomulós, stb stb, hátha akkor jobban tudunk segíteni :)
5/21 anonim válasza:
Szerintem nincs szükség arra hogy "eladd magadat"
Ne ilyen kényszeresen állj hozzá:(
6/21 anonim válasza:
Inkább élőbe próbálkozz és ne a neten
10/21 anonim válasza:
Biztosan nem vagy ronda. Nincs szükséged egy kicsit több időre? Mármint ha megviselt a szakítás lehet most egy kicsit hanyagolni kéne a csajozást. Adj magadnak időt, szerezd vissza az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!