Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire ronda lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
A barátnőim nagyon szépek,tényleg 10/10 és van is barátjuk, vagy pedig sok embernek bejönnek és kavarnak velük. Nagyon rondának érzem magam mellettük. Viszont így általánosságban meg szépnek. Rosszul érzem magam emiatt. A fiúk szépnek találnak, de félek senki se jönne össze velem fiú, és aki jól néz ki. Tényleg nem egy 10/10-es külsőt kérek. Még a nálam rondábbaknak is van kapcsolata, nekem meg komoly nem volt.

2021. szept. 20. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Ez a ronda szép felfogás nem jó. Kinek mi az esete, ennyi az egész.

Az meg hogy olyannal is beéred aki neked nem a legjobb az nettó hülyeség.

Soha ne máshoz hasonlítsd magad. Tudom nehéz, de nem éri meg.

2021. szept. 20. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sablon hülye duma, de ronda nő nem létezik. Még egész csúnyácska lányként is ki lehet fogni férfi szemmel jó pasikat, legfeljebb annyi, hogy a 10/10-es top barátnőiddel 10000-en dugnának a városban, veled meg 1000-en, abból is lehet azért válogatni.
2021. szept. 20. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
A leírtak alapján az a benyomásom, hogy a "barátnőid" azért választottak téged barátnőnek, mert érzik, hogy te őket magadnál szebbnek találod (magyarán kisebbségi érzésed van), azaz megerősíted bennük azt az érzést, hogy ők s legszebbek. Hidd el, hogy a fiúknak egy adott "szépségi szint" felett a belső értékek, a kisugárzás, a személyiség többet számít, mint a külsőség.
2021. szept. 20. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel 2 hete vagyok együtt és kb minden egyes nap azt kérdezi, hogy miért őt választottam?Miért vagyok én vele stb. Ő volt ott akkor és megfogott a belsője meg szerintem nem ronda lány, csak a punk stílust vette fel :D aztán sokan leszbinek nézik. Szóval szerintem biztos van olyan fiú akinek tetszel és ez a csúnya vagyok bla bla bla egy nagy hülyeség mert valaki szemébe meg szép vagy!
2021. szept. 20. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

A szépség abszolút relatív. Lesz barátod, biztosan nem lehetsz ronda.:)

(Ha gondolod, küldj egy képet priviben és mondhatok rólad egy véleményt. Lány vagyok én is, nem ismerkedni akarok.)

2021. szept. 20. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a személyiségeddel van valami ami elbizonytalanít egy fiút? Mondjuk mennyire nyitsz feléjük, vagy mennyire vagy szorongós. Ha túl félénk, óvatos vagy, az látszik a tartásodon, a testbeszédeden, és azt a fiúk, főleg az éretlenebbek vagy nem magabiztosak esetleg vehetik elutasításnak, vagy nem mernek prbálkozni,mert félnek az elutasítástól.

Én azt tapasztaltam, hogy a szépség nem számít annyira, mint a kisugárzás. Ha nyitottságot, önbizalmat sugárzol, mindenkivel kedves és kommunikatív vagy, akkor sokkal nagyobb eséllyel leszel megközelíthetőbb számukra.

Csak add magadat mindenkivel szemben és ne keresd ilyen görcsösen a kapcsolatot, éld az életet és először találd meg magad. Ez az én tanácsom :)

2021. szept. 20. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan lány, aki ne találna magának fiút!

Fontos, hogy ne a külső értékeket nézd elsőre!

2021. okt. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!