Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ronda lennék?
Ez a ronda szép felfogás nem jó. Kinek mi az esete, ennyi az egész.
Az meg hogy olyannal is beéred aki neked nem a legjobb az nettó hülyeség.
Soha ne máshoz hasonlítsd magad. Tudom nehéz, de nem éri meg.
A szépség abszolút relatív. Lesz barátod, biztosan nem lehetsz ronda.:)
(Ha gondolod, küldj egy képet priviben és mondhatok rólad egy véleményt. Lány vagyok én is, nem ismerkedni akarok.)
Nem lehet, hogy a személyiségeddel van valami ami elbizonytalanít egy fiút? Mondjuk mennyire nyitsz feléjük, vagy mennyire vagy szorongós. Ha túl félénk, óvatos vagy, az látszik a tartásodon, a testbeszédeden, és azt a fiúk, főleg az éretlenebbek vagy nem magabiztosak esetleg vehetik elutasításnak, vagy nem mernek prbálkozni,mert félnek az elutasítástól.
Én azt tapasztaltam, hogy a szépség nem számít annyira, mint a kisugárzás. Ha nyitottságot, önbizalmat sugárzol, mindenkivel kedves és kommunikatív vagy, akkor sokkal nagyobb eséllyel leszel megközelíthetőbb számukra.
Csak add magadat mindenkivel szemben és ne keresd ilyen görcsösen a kapcsolatot, éld az életet és először találd meg magad. Ez az én tanácsom :)
Nincs olyan lány, aki ne találna magának fiút!
Fontos, hogy ne a külső értékeket nézd elsőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!