Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire ronda lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Röviden. Nem járok nagyon sehova se bulizni, esetleg csajozni, csak a haverokkal szoktam néha bandázni. Szingli vagyok, és csak a cipőfűzőmet tudom fűzögetni. Észre szoktam venni, hogy ha szembe jön egy lány és én ránézek, egyből lenéz, kicsit mosolyog és egy picit lehatja a fejét, ám amikor elmegyek mellette, a szemem sarkából látom, hogy fölnéz és megy tovább. Ez a ,, jelenség" vajon mitől lehet? 16/F

2017. jún. 9. 23:08
 1/6 CFB ***** válasza:
Attól, hogy tetszel ezeknek a lányoknak
2017. jún. 9. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Keep calm, az se jobb, ha bulizol, normális kapcsolatod ott úgysem lesz. Valószínűleg nem vagy ronda, de az az igazság, vagyis, szerintem, hogy rohadt nehéz ismerkedni manapság, legalábbis nekem biztosan. nem tudom, hogy ezzel minden fiatal így van-e, de ja, üdv a klubban. 17/l (aki szingli volt, most is az és valószínűleg még egy jó darabig az is marad)
2017. jún. 10. 00:25
 3/6 anonim válasza:
33%
igen ronda vagy :( de tölcsd le dikaprió képét és csinálj vele tindert akkor bisztos lesz barátnőd kettő is de házasság előtt ne csinállyátok mert pokolra lyuttok ámen
2017. jún. 10. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ronda vagy.... Én viszont az vagyok.. Rengeteg lány mondta már, hogy az vagyok..... 20/F
2017. jún. 10. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak zavarba gyünnek.
2017. jún. 10. 13:38
 6/6 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hány lány írt ide, de szerintem épp az, hogy helyes vagy ezek szerint. A lányok ilyenkor egy picit zavarba jönnek. :)
2017. jún. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!