Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncoló lányokhoz érdemes odamenni egyáltalán?
Egyedül diszkóztam hétvégén, nem is éltem bele magam, de ha már ott voltam gondoltam felkérek csajokat táncolni akik látszólag barátnőkkel voltak és ücsörögtek, de nem igen volt vevő egy se rá, így hagytam az egészet a francba.. Akik meg táncoltak 2-en meg 3-an voltak, de azok szinte csak egymással voltak elfoglalva.
Aztán már annyira elment a kedvem, hogy oda se mentem, meg agyaltam közben, hogy egyáltalán érdemes e odatáncolni hozzájuk és becsatlakozni, vagy felejtős? Habár ahogy szemrevételeztem a helyzetet, hamarabb összejönne utcán meg buszmegállóban randit összehozni mint ott..
*Akik látszólag egyedül és barátnőkkel voltak
Bocs az elírásért.
Oké... a diszkó ilyen. Mindig is ilyen volt... lénycsoportokat nem lehet megbontani, max becsatlakozni lehet. Tehát ők nem pasini mentek oda, hanem egymással szórakozni. Nem nyitottak az ismerkedésre, így olyan helyzetet kell teremtened, amiben nyitottá válnak.
Szóval elsősorban olyan lányokhoz menj oda, akik egyedül vannak. Ők nagyobb valószínűséggel mentek pasizni. Na ilyen lány nem lesz...
Életemben 2-3 csajt találtam magamnak discoba, és olyan 5-6 ot simán elb..ztam.
Amúgy hatalmas k..va volt az összes, szóval én megfogadtam hogy többet nem csajozok buliba.
Jobban jársz ha mondjuk suliba/melóba találsz valakit.
Viselkedésedből megtapasztaltad, hogy semmi nem jött össze. Ha odamentél volna a táncolókhoz és megkérdezted volna, hogy beszállhatsz-e, akkor megtudtad volna mi a válaszuk.
Ezek után azt tedd, hogy légy bátrabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!