Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonon működik a beszélgetés, de élőben nem?
Egyik lány osztálytársamról van szó. Kérdeztem tőle valamit a suliban, amire nem tudott akkor válaszolni, majd este 10 után rámírt messengeren, aztán nagyon sokat beszélgettünk. Viszont másnap az iskolában a köszönésen kívül nem igazán kommunikáltunk.
Igaz, hogy a terem két végén ülünk szinte és a többi osztálytárs is bezavar a dologba.
Néha néha összetalálkozott a tekintetünk, de ennyi.
Nagyon csöndes lány, nem igazán szól senkihez az osztályban, viszont telefonon elég sokat beszélgettünk.
Szerintetek ilyenkor mit kellene tenni, lépni?
Igazából nagyon tetszik nekem a lány, csak nem tudom, hogy lépjek, ha egyszerűen nem adódik olyan lehetőség?
Bejöhetek neki?
Velem ugyanez a helyzet, annyi külömbséggel, hogy mi csak barátok vagyunk. Mindent tudunk a másikról, mindent megosztunk, de az osztályban alig beszélünk. Ő bátrabb is online, meg az iskola nem is alkalmas hely egy normális beszélgetésre.
Szerintem hívd el valahová kettesben, ahol nem zavar senki. Ha elmegy veled, akkor valószínüleg tetszel neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!