Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a baj velem, Ronda lennék?
12 én mondtam a kérdezőnek véleményt, csak gondoltam nem mindenki előtt írom le, tudod, tisztelet:)
Egyébként hiába írják sokan, hogy a belső számít, egy embert csak akkor ismersz meg belülről ha adsz neki esélyt, ami a külső megítélése alapján folyik a legtöbbször. Legalábbis én nem állok le minden csókával, mert ki tudja, a belsője lehet jó lesz. Bármennyire is közhelyes, igaz, hogy a külső megfog, belső megtart. Ezt mondom én, akinek amúgy szintén a belső tulajdonságok fontosabbak (de a külső elengedhetetlen, hogy felfigyeljek az illetőre).
Sajnos engem is elutasítanak a lányok, pedig már a szépséghibámat is megműttettem, ami nem volt olcsó, de ennek ellenére is elutasítanak a lányok, pedig a belsőtulajdonságaimmal nincs baj.... Alapból esélyt sem adnak, hogy megismerjenek. Az elutasítást burkoltan teszik, mindig csak kifogásolnak, hárítanak, ha ismerkedni szeretnék....
Olyan kifogásokkal jönnek, hogy most éppen alakul már egy kapcsola, nemrég lett vége a kapcsolatuknak, a saját nemükhöz vonzódnak, most nem áll készen egy kapcsolatra, de nem is lenne rá ideje, de van volt már olyan is, amikor megírták, hogy ronda vagyok.... Nem tudom, hogy mi lehet a gond a kinézetemmel, mert szonte mindenen változtattam már, amin csak lehetett, ráadásul több ezer lánynál próbálkoztam már Társkereeőkön, Facebookos Csoportokban egyaránt, de hiába. Jó esetben is csak barátként könyvelnek el, ami tök rosszul esik, mert ilyenkor úgy érzem, hogy alulértékelnek.... Még soha nem volt barátnők, de már örülnék, habvalami végre összejönne így 25-évesen......
Sajnos engem is elutasítanak a lányok, pedig már a szépséghibámat is megműttettem, ami nem volt olcsó, de ennek ellenére is elutasítanak a lányok, pedig a belsőtulajdonságaimmal nincs semmi baj.... Alapból esélyt sem adnak, hogy megismerjenek. Általában az elutasítást burkoltan teszik, mindig csak kifogásolnak, hárítanak, ha ismerkedni szeretnék....
Olyan kifogásokkal jönnek, hogy most éppen alakul már egy kapcsolatuk, vagy nemrég lett vége a kapcsolatuknak, ezért egyenlőre nem szeretnének, a saját nemükhöz vonzódnak, most nem állnak készen egy kapcsolatra, de nem is lenne rá idejük, de volt már olyan is, amikor megírták, hogy ronda vagyok.... Nem tudom, hogy mi lehet velem a gond, mert szinte mindenen változtattam már, amin csak lehetett, ráadásul több ezer lánynál próbálkoztam már Társkeresőkön, Facebookos Csoportokban egyaránt, de hiába. Jó esetben is csak barátként könyvelnek el, ami tök rosszul esik, mert ilyenkor úgy érzem, hogy alulértékelnek.... Még soha nem volt barátnőm, de már örülnék, ha valami összejönne így 25-évesen......
Ne haragudjatok a hibák miatt.
Előző voltam.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!