Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek a mai világban?
Figyelt kérdés
Magamról zárkózott vagyok, dadogásom van, csak egy picit. Nyerges a hátam és nehezemre esik beszélgetni.2021. aug. 15. 11:13
1/2 anonim válasza:
Mély levegő, ÖNBIZALOM, ÖNURALOM és ÖNMÉRSÉKLET! Használd az erőt, mely az ösztöneidből fakad és dadogva vagy a nélkül nyögd ki nyugodtan amit akarsz, mert, hát ha az illető ugyan úgy, vagy hasonlóképpen érez irántad, akkor tuti biztos, hogy nem fog kinevetni, vagy megbántani. - (Vagy ha van benne némi tisztelet és jó indulat.) Sokban hasonlítunk, csak nem dadogok. De Bátorság kérdése az egész, vagy írj neki levelet/üzit, SMS-t E-Mail-t. :)
2/2 anonim válasza:
Próbálkozz úgyis észre veszed ha valaki nem akar veled beszélgetni akkor azt hagyd. Egyszer úgyis összeismerkedsz egy olyan emberrel aki szereti a hibáidat is. Én évekig próbálkoztam és most boldog vagyok a jelenlegi párommal pedig elég visszataszító vagyok sokak szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!