Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek?
mennyi idős vagy?
menj el pár baráttal szórakozni, kávézni, parkokba sétálni, stb. legyetek nyitottak, ilyen helyeken össze lehet futni kedves emberekkel.
nem az a lényeg, hogy hová mész, hanem az, hogy mész. járjatok el helyekre, valahol találni fogsz számodra szimpatikus embereket. csak legyél türelmes.
(ha nem szívesen mennél barátokkal, akkor először keress magadnak ilyen helyeken barátokat. ők, és majd az ő társaságaik sokat tudnak dobni az ismerkedés lehetőségein.)
akkor itt a te időd. karold fel azt az egy-két embert (vagy szerezz másokat), és induljatok meg a nagyvilág felé. szorosabb barátságok is kialakulhat
nak így, és lehet, hogy párkapcsolatot is találsz.
(18l)
-Falunap
-Bulik
-Vonat/Busz
-Margit sziget (ha pesti vagy)
-És ha barátokkal vagy és megláttok szimpatikus embereket es a helyzet is adja akkor oda mehettek hozzajuk is nyugodtan legrosszabb esetbe elkuldenek
-Hobbi/Sportklub/Szakkör-->Uj embereket ismersz meg lehet lesz olyan kozottuk aki megtetszik
-Könyvtár
-Kerti mozik
Ha mégis online ismerkednél:)
-Yubo (itt barátkozhatsz is)
-Anotalk
-Tinder
Ezt én is sokszor kérdezem magamtól. Ötletem sincs.
Az internetes társkeresés nekem nem jött be, alig jött össze egyezés. Szerintem nem vagyok menthetetlenül csúnya, de nyilván ez egy társkeresőn nem elég.
Nekem is van egy-két ismerősöm (még gimiből), akikkel tartom a kapcsolatot, de a baráti köröm kb itt ki is fújt. Velük sem tudok gyakran találkozni, illetve az egyikükben nemrég csalódtam is, egy több hete szervezett programot mondott le minden különösebb ok nélkül... Elég csalódott voltam.
Egyetemen nem sikerült barátokat találnom, társat meg főleg nem, fiús szakra járok (villamosmérnök). Nyilván nem segített a korona sem, de amikor beütött a vírus, már akkor rég nem voltam gólya, szóval amúgy sem sikerült az ismerkedés.
Amit #4 írt (első pár sor), az akár jó is lehet, de csakis akkor, ha már eleve van társaságod, és fiúzni/csajozni akarsz. Ha egy random buliban egyedül odakóvályogsz random trécselő barátnőkhöz, sokkal nagyobb eséllyel leszel lekoptatva.
A Margit-szigeten, random a városban, tömegközlekedésen meg nem hiszem, hogy lehetne ismerkedni. Az emberek a bizalmatlanság miatt inkább elutasítóak idegenek miatt, főleg a lányok. Sok a perverz állat.
Elég, ha beléptek a "Pesten Hallottam" c. Facebook csoportba, ott elég sok lányt lehet látni, aki utólag próbálja keresni azt a srácot, aki leszólította, és szimpi volt neki, csak tőből visszautasította... 😅
Tudom, ennyi erővel tök fölösleges volt a válaszomat ideírni, de én is szívesen várok tanácsokat, mert én szintén magányos vagyok.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!